Bir Tane Golf 6 DSG var mahallede adamı tutup sorucam neden tsi almadın diye göremiyorum..! :D
Printable View
Pancar motor fsı mı oluyor? :D
bakınız 2013 golf 7 ahanda tesleri
http://www.worldcarfans.com/11004282...he-nurburgring
pancar kıytırık 102 lik olması lazım golf4 ten beri gazladıkları .D
Kuzende golf 5 de vardı aman Allah yazdıysa bozsun valla :) 2 gune bır servısdeydi degısmeyen bi motor blogu kaldı sanırım..
2 yıl golf 5 1.4 tsı kullandım hemen hemen hergün altımdaydı çok kahrımı çekti banamısın demedi size öyle denk gelmiş heralde
honda cıvıc elegance FD6..
fanatiklik yapim :p ahahaha fullu
....
edit dizel dememişin ozmn benzinlisi
1.6 CVVT PRIME
41.300 TL
207 RC ye alternatif citroen DS3 olabilir oda 45 civarı olucakmış..
Leonlarin 1.8TFSİ 160HP olanları varmış sıfırı 52.000 civarı..
Sahibinden.com da falan yok..Hacimden dolayı pek satılmıyor sanırım Nasıl alınır mı bu araç bı secenekde bu var aslında? Ama kasa değişecek sorun iste..
Chip,egzoz falan baya gideri olur heralde :)
TFSI lar çok yakmıyormu ?
Arkadaşlarımdan birinde golf 6 tsı dsg 160 lık var gerçekten çok fena araç içi çok dar ama çok dolu bir araç bir arkadaşımda ise golf 5 dsg 140 lık var km daha 26 bin modeli 2008 çocuk aracını satıyo şuan turbo vs çok sorun açmış başına artık sıkıldım satıcam diyo,ben de çok araştırıdm araba alırken özellikle vw gurubunda jetta ve golf arasında gidip geldim en az 10 kere test ettim golf 6 çok atak fakat dsg bazen sapıyıto özelikle motor soğuken jettada istemediğim nokta kasanın değişcek olması fakat genel olarak şuana kadar 6 dan pek şikayet yok
Yeni Astra Cosmo 1.4T Beyaz ;)
Bence alinir, dediginiz gibi hacimden dolayi satilmiyor olabilir. Full zaten arac ne ararsaniz var ancak o fiyatlara Ibiza Cupra dusunurdum ben. Tabi 7 ileri DSG'den herkes sikayetci bir cok kisiden duyuyorum ve cevremdeki insanlar bunlar yani. Leonla da ayri segmentler zaten hani tercih meselesi. Birisi kendi modelinin en fullu digeri degil. Eger Highline icin o fiyat cok ama cok iyi. Servisten ABT chip ile 170HP deger alabiliyorsun, motor da iki senedir odullu bir motor ve Volkswagen'in en son teknolojisi. Golf hem goruntu olarakta cok guzel (bence) sizin de hosunuza gittiyse bence kacmamasi gereken bir araba. DSG alirsaniz cok zevkli hale gelebilir, tabi arada sanirim 7 bin tl fark var :) Manuel ile DSG arasinda, o farka deger mi tartisilir.
Ayrica kasa degisecek denmiste, ne zaman degisecek tam bir bilgi yok ayrica simdi 0 leon alirsaniz her sekilde satilir diye dusunuyorum ilerde sonucta makyajli kasa 2010 model vs. vs. , bir de cupra kiti takarsaniz (Cupra R 2010) cok tatli durabilir :)
İbiza cupra aslında çok ıstıyoruz ama ***** Dsg ve problemlerı.. Şuanda en iyi seçenek Golf gibi aslında :) Çünkü leonlar 2011'de kasa degıstırecekmıs sımdı her ne kadar makyajlı da alsak 2 ay bekleyıp 2011 model de alsak her turlu deger kaybedecek zaten pıyasası cok canlı degıl 1.4-1.6 ların bıle 1.8 hepten zarar ettırır gıbı..Ama Fiyat/Performans oranını düşününce 1.8TFSI leon çok uygun ahh bir de kasa degısmıcek olsa :)
Seat üretimden kalkcak diyolar :D vw aşırı zararı oluyormuş
Golf VI derim ;)
Yeni astra ;)
Yeni Astra'yı direk elemıstık ılk cıktıgındakı abartı fıyatları yuzunden, ama sımdı baktım fıyatlar ınmıs sanırım golf'le aynı sayılır ıncelemek lazım opel kalıtelı araçlar uretıyor :)
hacı walla fiyatını bılmıyorumda 1,6T 180 hp o arabayı ne yapar onu tahmin edebiliyorum :D
1.6 turbo 180hp (1415kg:D) Sport donanımlısı 49 yazıyor :) Daha aşağısına alınır :D
Cosmosu 52 sanırım..
Çok yuksek ama jip gibi :D Golf daha spor duruyor fakat performans, yol tutus olarak astra bayaaaa önde yakıtları da aynı, fıyatlarda aynı sayılır :)
1400 kusur kılo nedır o aracta ya 5kasa mı alıyosun allah askına sasırmıs opel
testlerde de cok hantal kalıyor bu agırlık yuzunden dıyorlarlardı 180hp gıbı deıl dıyorlardı golf daha ıyı bır secım olur sıfırda...
astra nın yeni şasi teknolojisiyle yol tutuşu falan çok iyiymiş teste çıkan arkadaşlar soyluyordu ama hiçde 180 hp lik bi makına gıbı degılde dedıler ama olsun bi chipte ona atarız :D
Astanın fullü 52 milyardı 1 ay öncesine kadar:)
Şimdi gordum VW kuru 1.84 sabitlemiş 1.4TSI 160 Scirocco 51 kusurlere gelıyor yenı donaımlı oldugu ıcın baya dolu 2010 lar xenon ve sunroofsuz fıyat bu..
Opel in sitesi bana mı farklı gösteriyor fiyatları anlamadım :) daha aksam ustu bayaa bir incelemiştim 180Hp Cosmo
Yeni Astra HB 1.6 180 HP Active Select Cosmo 58.305 57.305
+
Yeni Astra HB Sport ve Cosmo Ergonomik Spor Deri Koltuklar 2.157 2.157
Yeni Astra HB Tüm modeller Sunroof 2.060 2.060
Yeni Astra HB Sport ve Cosmo CD 500 Navi. Sistemi 1.349 1.349
:)
Ben manuel'e bakıyordum :)
Bide navi falan gereksiz aslında :D
astra j çok sert falan diyolar amartisöleri tak tak vuruyomuş bide daha erken opelin arabalarını almak için biraz zaman geçsin kronik sorunları bi çıksın derim