insan doğmak kolayda insan olmayı sürdürmek zor arkadaşlar bunlar insan değiller eminim şerefsizler ya (ksra bakmayın)
Printable View
insan doğmak kolayda insan olmayı sürdürmek zor arkadaşlar bunlar insan değiller eminim şerefsizler ya (ksra bakmayın)
şerefsiz köpekler öbür tarafta hesabını verirler
mert bozkurt dıye gavatın bırı kurmus grubu
onun ben a. a. s. soyunu sapını .......... Allah belalarını versn
O....analı şerefsiz köpekler bir insan nasıl bunu yapabilir ya :ofk:
şerefsiz köpekler.anaları bunları genel evde dogurmus kesın
şerefsiz aşşağılık adi insanlar..Allah bildiği gibi yapsın.
resımlerıı gorsenız kundaktakı bebegıne kadar kufuru sayarsınız
Allah verir cezasını ben okurken içim ürperdi adam rahat rahat yazıyo bildiği halde...
ne desen az bunlara ..................
aynı anda birden fazla şikayet ediliyormu ?
a.qun çocukları oruspunun evlatları yaa bunları elime verseler hoşaf ederim :@:@
keşke bazı konularda bana laf yetıstırmeye calısan arkadaşlar bu konudada msj yarısına gırseler
bunlar anasının ..mda baba y..rr..gını g.t yemiş şeeeerrrefssizlerdir:ofk::ofk::ofk:
aallah belaları hocada selasını versin bunların o zaman görecem :icon_tup::icon_tup:
arkadaslar sinirlenmeyin, bakin sinirlenince adamlar daha cok sansasyon yapiyor. sayfayi gordum ve gulmeye basladim allahin salagi diye : ) siz yazinca adamlar zaten zevk aliyor bakin adamin aptal sayfasi tech te bile konu olmus. Birakin aptallari, basin sikayet et e gecin konu acmaya bile deymeyecek insanlar... Adam sizi sinirlendiriyor durup dururken, gaza gelmeyin :)
Valla ne yalan söyleyeyim, bende çok güldüm, ki facebook kullanmıyorum ama linke tıkladım bakayım açılacakmı diye üyelikte istemiyormuş
Delinin biri taş atıyor, 40 akıllımız da çıkartamıyor sonra
Tövbe estağfurullah diyip gülüp geçin ya Allah aşkına sinirlenmeye değmez..
Bunların anaları birde babaları sayısız, şerefsiz haysiyetsiz köpekler
şerefsizler o.çları :@
Şerefsizler. bunlardan bir sürü var hangi birini şikayet edeceğimizi şaşırdık.