ya bana kalsa hepsıne gıdıcem ama ***** benzın fıyatı kahretsınkı engel oluyor sapancada bıldıgın yer warmı pekı
Printable View
ya bana kalsa hepsıne gıdıcem ama ***** benzın fıyatı kahretsınkı engel oluyor sapancada bıldıgın yer warmı pekı
Ağvada mükemmel bi yer bence orayada bakmanızı tavsiye ederim tam kafa dinlemelik bi yer
bende pendıkteyım ozaman sorun olmaz otel nasıl pekı bıraz bılgı verebılırmısın ve nasıl gıdebılırım
süper kafa dinlicem kimse bana bulaşmasın diyorsan , yollar az biraz kötü ama , ağva iyidir. tavsiye ederim . arada sırada kaçıyoruz biz
arkadaşlar ben kız arkadasımla gıdıcem ona gore guzel bıyer secmek ıstıyorum tereddutte kalmamın sebebı o
ağvanın tek sorunu yolalrı , araba ne kadar alçak olduğuna bağlı olarak sıkıntın artar. yollar süper fakat aslfalt çok kötü delik deşik yollar. mümkün ihtimal yere ykaın bir arabayla gidersen altını vurabilrsin arabanın . eğer öyleyse hiç girme bile ağva yoluna..
ama diğer türlü , kız arkadaşla gitmek için ağva 1 e 1
marmara adası. deniz otobüsleri kalkıyor hergün. tertemiz bir yer. it kopuk yok. gürültü yok. trafik yok. gürültülü mekanlar yok. otel yok. küçük pansiyonlar var. dilerseniz deniz manzaralı küçük daireler kiralayabilirsiniz. amaç kafa dinlemekse inanılmaz keyif alırsınız.
avşa hafta sonu kaçmak için ideal bi yer, tekirdag yeniçiftlik yada kumbagda güzel yerlerdir
Yol aşırı derecede basit. Teme bağlanıyoruz ve SAPANCA sapağından bağlanıyorsunuz. Gişelerden sonra sağa dönüyorsunuz. Eğer gitmek isterseniz tam tarif ederim. Bahsettiğim otel, göle 0 (göle girilir mi bilmiyorum, fiyat hakkında bilgim 0) yeşillik içinde, kafa dinlemek için birebirdir, şiddetle tavsiye edilir:icon_tup: