Cupra. (10krktr)
Printable View
Cupra. (10krktr)
cupra iyide bide benzinci sevgili lazım adama istediğin güçler zaten çok bişey değil em güzel bi dizel + chip seni çok çok tatmin eder gazladıkça mazotunun hala olduğunu görmekte apayrı bir zevk veriyor adama
cupra .
hiç düşünmeden fn2 al dostum. alır yükler binersin
Golf6 160HP Highline denmiş de onların manueli yok hepsi Dsg, arkadasta aldıktan sonra chip vs. dusunuyor anladıgım kadarıyla.. Kendısıde bılıyordur gercı ama Dsg cok sorun cıkartıyor oynanırsa..
İnsignia, yeni astra veyaaa 1.8TFSI 160HP Leon derim leon chiple, 220+falan olur heralde en kotu ıhtımalle..
cupra.....
Tabiki Cupra
yeni astra j 1.6 180hp ancak parça sıkıntısı çekersin çünkü opele dair mod parçası yok gibi bişey. veya golf 1.4 GT bunlar en fazla akla gelen araçlar
ewet cupra görünüşü her ne kadar benim hoşuma gitmesede biraz oynayıp bide güzel bi yazılımla 600 torkları görmek o ivmeyi hissetmek verilen paranın boşa çıkmadığını gösterir herhalde
Cupra-5 kapı olduğundan dolayı baba sorun çıkarmaz sanıyorum motor gücünü söylememek lazım tabi:D Olmadı 1.8tsi motorlusuda oldukça iyi:)
Dizel falan düşünürsen Octavia TDI RS'ler var 2.0 170hp.
Golf VI GTI ne kadar fiyatı?
Alınabilse süper olur ;)
Bence madem goruntu falan o kadar onemli degil 30-40 arasi birsey alip ustune kalan parayi da arabaya harcamak mantikli olmaz mi? Type-S turbolamak demissiniz de o yuzden soyluyorum. Ben o parayla gidip 1.6 180 HP Turbo yeni astra tercih ederdim. Beyaz olsun boyle mis gibi :D
Astra güzelde 1.6 turbo 180hp(manuel) 1415Kg :D
leon cupra
leon cupra - audi s3 :)
cupra veya 0 km astra full paket güzel durur 1.6 180:)
Cupranın şuan liste fiyatı 79.000 kampanyalı fiyatı 74.500 gözüküyor yani üst limitin biraz üzerine çıkmak gerek fiyatta ama ben şahsen gidip Cupraya o parayı bağlamam içim acır :)
O paralara çıktıktan sonra 3.20 dizel alınır çok daha mantıklı bana göre
150 hplik DS3 46K tl satış fiyatıyla bayilerdeki yerini almış :D
46k cok fazla o araca bence citroen de haddıni bilmeli...
type-s demıs arkadas performans takıntısı yoksa alınabılır,140hp turbo yapmadan hava filtresi headers komple egzos 160hp yaparsın en fazla oluru da o kadar zaten,gorunum acısından bıraz harcamayla fn2 ıle aynı gorunumu elde edersın karar senın...
dizel i20 40k bu memlekette :(
leon cupra 2010 on numara
çok büyük geçmiş olsun :(
cupra 4 kapı aile arabası...
2010 astra gtc veya gsı
4 kapı cupra en ii seçim bence. Hem 400hp lere kadar dayandı artık motorlar.
Polo GTI, kimsede yok hem tek olursun hem de üste 30.000 TL gibi birşey kalır.
audi a4 beyaz ağalar gibi:icon_tup::icon_tup:
Leon 1.8 TSI bende sordum fakat ellerinde olmadığını sipariş üstüne getirdiklerini söylediler , Cupra da aynı şekildedir diye düşünüyorum. Fakat benim peder keşke bu işlerden anlamasaydı diyorum ztn arabayı alırken ilk soracağı bg i olacak 240 olmasının hiç bir sorunu yok fakat Leon '' CUPRA '' olduğu için 240 olduğundan gene uçuk bir araba bu alamam diiicek kesin yoksa Leon 2.0 TSI olsaydı adı arabanın hiç sorun olmazdı. O yüzden şu aralar aklıma Honda Type-S veya 1.8 olan herhangi bir Civic takıldı. Bu arada performans takıntım olduğundan dizel vs. istemiyorum kaldıki şimdiye kadar hep VW&Audi ye bindim hep performans için parça sıkınıtısı yaşadım. Bu aracın öyle bir sorunu olsun istemiyorum eğer cebimde para varsa yaptırmak istiyorum. Bu arada fiyat aslında çokta sorun değil yeterki pederin gözünü doyurabilelim hemde araba parçaladı iyi bir araba aldımda dedirtmek istemiyorum açıkçası. O yüzden A4-A5 gibi araçlar ztn olmaz :D
civic type s in manueli geliyorsa alınabilir bizde hb 1.8 ishift var 2006 da çıktığı zaman almıştık hala daha sorunsuz biniyorz ama perfomansa yonelik pek bir çalışma yapmak mumkun olmuyor bu şanzımanla
Type-S Düzü varsa bence çok güzel bir araç
r56 al bence
bu imkanla şuanda E90 3.20d yada s40 alırdım,scirocco 160 lığa biniyodun sanırım bence bu araçlar doyurucu ;) :) chip+coil+blow derkeeeen :D