walla bole birşey ilk defa duydum maliyenin ne işi var senin kargo kutunun içinde.
Printable View
walla bole birşey ilk defa duydum maliyenin ne işi var senin kargo kutunun içinde.
kargoya veriyosun adı üstünde kargo bırak irsaliye istemeyi senin KARGO poşetini KİM NE HAKLA AÇIYOR ilk once bunun peşine düş..
Ha gelelim diğer olaya şöyle bişey olmuştur Maliye kargo şirketini enselemiştir çünkü irsaliye olmadan fatura kesmek yasak irsaliyeden çok cezalar yağıyor bi çok firmaya belki senin korgo kutun taşınırken denk geldi ve maliye kutuyu açtı ama böyle bişeye bile yetkileri yok
beni sinirlendiren konu oydu zaten. oh negüzel gelsin benim kolimi açsın incelesin. bide ticari diye karar versin. kargoya dedim zaten olurda bu koli ulaşmaz yada bana geri gelmezse bunu sizden bilirim. bide sloganları var kargonuz güvenilir ellerde:)
olayın peşşnii bırakma bu işte bi boklar var sana söyleyim geçmiş olsun şimdiden
valla uğraşırdım yerinde olsam...
elemanları söylücekti onu başta boş yere falan filan yapmasınlar olmadı noterden ihtar çekersin
mq böyle kargo şirketinin
devamlı Türkiyenin 4 köşesine kargo gönderiyorum.Özellikle Ankaraya gönderdiğim turbolarda devamlı karşılaştığım bi sorun.Ürünün bi faturası varsa kargo şirketine yada onların sana vereceği faks numarasına gönderirsen ürün hemen teslim ediliyor.
Hocam kargokarla gönderme çık iyi bi kargo şirketi değil önermem zamanında biz bayaa çalıştık baya sorun yaşadık
istanbuldan ş.urfaya bi malzeme 10 günde gidermi gidermiş ilk kargokarda gördük
dava açıcağını falan söyle biraz gözlerini korkut böle saçma bişey yok
karGOkar farkı...
yuh diyorum ya ucuz diye iyi bilirdik.ki kuzenim devamlı çalışır kargokarla zaten aliyoda kuzenin dükkanına yolluyordu sanırım.ama bence onların kamyonunda yasal olmayan bi paket vs olmuştur ki kargo kutusunu açmışlardır.yoksa maliye olağan üstü hal durumlarında (arama emri olması şartı ile) açabilir insanların kutusunu.o işte başka bir iş var bence.biz sıfır bilgisayar parçalarını yolluyoruz ne fatura kesiyoruz nede bişe.kendileri zaten bunun sevk irsaliyesini-faturasını kesiyor.senden böyle bişe istemeye hakları yok bence
onlarca kolpa kargo firması türedi.. yiçi ve aras'tan şaşmayacaksınız...
mesela abi eski kıyafetlerini koli içine koydun arkadasına yollıcaksın irsaliyeyi nası kesicen :D
bu durumdaki irsaliye farklı sevk irsaliyesi kargo kendı keser zaten karsı tarafın bu urunu aldıgını ordan kanıtlarsın herhangı bı durumda :) bunlar kesmemiş demekki
mesela mng musterılerıne kendı koli dagıtıyo ufak 30 cmlık bısey ustune bılgılerı gırıp yolluyosun ne ırsalıye var nede fiş :D
cok sacma ticari bir mal oldugu kanısına nerden vardılar.
belki arkadasın yeni araba aldı ve buda yeni arac hediyesi sacmalamıslar baskı yap bencede ;)
Ticari amaçlı bir ürün gönderiyorsanız bunun faturasını'da kargo şirketine vermek zorundasınız die biliyorum.
Ancak ticari değil hediye gönderiyorum vs.. derseniz bu durumda irsaliye gerektirmez. Onların kesmiş olduğu irsaliye yeterli olacaktır.
bugün maliyeciyle görüştüm bana salak saçma sorular soruyo, kimene nerden aldıysam aldım diyom yok diyo faturasıda olması gerekiyo dedim kendim yaptım tornacıyım ben napcam sna faturamı kescem diyince neyse bırakıyorum kolini dedi:) bide ii bırakıyom kolini diyo istersen bırakma allah allah:ofk: