@yh199 güzel kardeşim senin konunun silindiğini anladık her mesajında konum niye silindi diye sormanın manası yok artık sende mesaj yazma daha uzamasın mevzu ( bunada cevap verme)
Printable View
@yh199 güzel kardeşim senin konunun silindiğini anladık her mesajında konum niye silindi diye sormanın manası yok artık sende mesaj yazma daha uzamasın mevzu ( bunada cevap verme)
adaletli yoruma davet ediyorum tüm arkadaşlarımı kardeşlerimi abilerimi.adil davrnalım lütfen.
adil değilsiniz anlamıda çıkarmayın burdan.
okadar ısrar edildi ya eklesene foto diye
kıdemli insanlarda istedi siteden
resim koydum akşam
sabah baktım konu selamınaleyküm :)
bunu soriym dimi arkadaşlar noldu diye.
yaw sen millet Typer bulamazken gidip kız oğlan kız typer'ı alırsan tabi silerler konunu babali :D :D
ben kimin sildiini yahut sildirdiğini az bişi hissediyorumdaaaaa:)
eminimki kısa sürer öğrenirim ya.
boşveriiiiiiiiin tamam ben sormamış oldum sizlerde yazmamış arkadaşlar.
(kimse yanlış anlamasın özelden bir telkin almadım uyarı işitmedim)
sadece bekle gör yapıyorum.
herkese hayırlı geceler.
bu olay bır kac kez benımde basıma geldı keske uyeye aıt bır mesaj yada konu slındıgı zaman bılgılendırme mesajı gonderılse :)
şimdiye kadar ne bi mesajım silindi nede konum silindi yada kitlendi benim :hehe:
babali devlet meselesi yapmışsın konuyu yaw :D
git bidaha aç tekrar silinirse vardır bişey diye düşün
arada temizlik yaparken yanlışlıkla gidiyo konular.
suresiz yasaklanmis bir uyenin baska nickle gelmesi durumunda ayni islem tekrar edilir yani kul hakki vs falan yok...
ben sildim :) evet hoşuma gitti sildim giderin manasıımı var başkasının arabası kendi arabam die yazıyorsun die düşündüm sildim sorun değil Benim için sıkıntın nedir ?
kim seni banlamış ben sana sölim onun bunu gereksizlerin gazı na gelip yazıcağına bak admin kimse ona sor olmassa info@techturkey.com a mail atabilrsin sıkıntını burda yazarak gider yaparak konuşmanın manası yok ona buna telefon vermekle elimize bişey geçmeyeceğini anlamış olmanı umardım neyse sıkıntı yok ben sildim kimse dsilmedi başka nedenide senin olmadığını düşündüğümden bir arkının aarabası olduğunu düşündüğümden sildim sildiğimde bilgi msg i vericeksem insanlara kıcımı bu makinanın önünden kaldıramam herhalde
Pesimist206 senin neyini silmişler Tech konusuna geik yazısı yazarsan silerim silerisde sitede kim ney sildiyse ben silmişimdir benden başka geri dönüşümsüz silebilen bie manyak yok.
"işte bende tam olarak bunu mrk ediyorum bilal.
durduk yere neden silinsin.
sen bir zahmet bakıver.çok ciddiyim DELLENDİM
o sileni bul bana.
ALLAH RIZASI için çıkar karşıma.
sebebini söylicek."
seebebini sölim CANIM istedi :) atarın giderin manası yok dimi :icon_tup:
igeceler sanırım anlaşılır olmuştur
update edimde okuyan okusun
bende polat alemder
wayy bizimde mesajlarımız kesik yemiş :D
Desturrr:confused: