Rc'de az yakmaz şehir içinde basmassan 11-12 litre.
Printable View
Rc'de az yakmaz şehir içinde basmassan 11-12 litre.
hadi bakalım ozmn bi aksiliği çıkmazda bnde binip gazlarım biras.. çok nadir basarım zaten. eğer öyle bi yakıt sarfiyatı varsa iyi bnm için..
yalnız E36'ya hasta oldum :D ben olsam kıyamazdım haha. Hayırlısı neyse o olsun
e 36 başka bi hayat resmen.. ileride tekrar bi e 36 m olacak inşallah. ama takas biraz cazip geldi. araç hızlı ve önden çekiş. özledim seri araçları.. hayırlısı tabiki. çok saolun.
cok pişman olursun hemde alpine white sanıyorum=)
hersey hız deil 206 rc cokda hızlı deil zaten cok istiosan turbo yap vazgec bu sevdadan:D
kocaelide satılık olan mavı rc cok guzel ama sahını takas dusunmez herhalde full servıs bakımlı
şahin derken. :)
oha bravo valla. hiç düşünmedim:D 206 rc bilgisi olannn ?
206rc ler sınıfının iyi yürüyen araçlarından değildir. clio rs hız ve serilik açısından daha tavsiye edilir.
peki 'iyi yönü şudur' diyebiliceğimiz bi özelliği var mı rc lerin.. kötü özellikleri ve iyi özellikleri die adlandırabilieceğimiz. !
rc nin görüntüsünü ben hiç bir 206ya değişmem mesela. jantları olsun çamurlukları olsun.
ayrıca frenleri iyi diye biliyorum. yol tutuşunun çok parlak olmadığını biliyorum. koltukları ve iç dizaynı diğer arabalarda olmayan bir özelliktir. kısacası göze hitap eden bir araçtır benim gözümde. hız ve serilik düşünülerek alıncak bir araç değildir.