tamer abinin oz jantlı mavi rc alınır walla gayet yürürlü ve çok gsl rc alncak olsa
Printable View
tamer abinin oz jantlı mavi rc alınır walla gayet yürürlü ve çok gsl rc alncak olsa
oğuzcum yakıyorsun :)
takasa girmeden halledersen çok iyi bir gt var bildiğim. bu ara sattı sattı hem cok ucuza gidecek hem de tertemiz.
bnde rc leri çok beğeniyorum. şimdi seri araç alacaksan 106 al saxo al gbi söylemlerde duyuyorum ama birasda yeni olsun araç ve konfor az da olsa olsun istiyorum. o yüzden böle bi takas olacak..
ewet bu araçları düşünüorum tahmn ettiğin gbi.:) ama takas olduğu için 206 rc le ilgili sorular soruyorum. normal de clio rs lerde ilgimi çeker.. 207 zaten ayrı bi dünya..
arkadan itisten sıkıldıysan biraz seri ve gazlama amacli araba istiyosan bence 22-25 civari parayla alinabilecek enguzel araba 206 RC dir.ici dısı cok cekici hem modeli yuksek hem konforlu gosterisli gideride iyidir hic dusunmeden al derim.favori renklerim sırasiyla beyaz, kırmızı, mavi, siyah,gumus:)
bnm favori rengimde beyaz aslında. sonra da siyah gelio. ama siyah çok zor bi renk walla. bmw den önceki aracımda siyahtı parlak kalması için her hafta sonu wax lıyodum aracı. :D rc yi alırsam yine öle olacak. ama hoşuma gidiyo öle uğraşmak. temizlik hastasıyım. pis araca binemiyorum:D rc hakkındaki yorumun içimi rahatlattı. çok teşekkürler herkese.. alıcam büyük bi ihtimal..
oğuzcum evet 207 gt. ama rc yi geçiyor yanlış bilmiyorsam. onur u ara sen bir.
edit: araba bu oguz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-satilik/detay
206 RC nin en iyi renk kırmızı'dır sonra beyaz'dır.3.mavidir.rc özel oldugundan.siyahda iyidir fakat 99dan bu kara kara 206 çok..
ama kırmızımı beyaz mı tartışılır gündüz kırmızı güzel aksama dogru beyaz 206 RC şekildir.
sürekli görüyordum bunu yakaladım.
kullanmış biri degilim fakat araç kendini fark ettiriyor..jantları yeter hızlanınca hafif geriye dönermiş gibi....oluyor.
bmw den sonra 206nın hafifliğini 140 170khm hızlara dogru atılırken rc havalanıyor hafifden dokunsan takla atıcak kadar havalanıyor yerden.kapışmaya calışmıştım dogrusu yetişmeye.şahlanıyor..
tavsiye ediyorum.beyaz veya kırmızı.yoksa gördügünde için erir..
birazdaha güç istiyorsan megane 2 rs de makuldur 225hp chip ile 250 270hp elde edilir.. sanırım.
25bin tl.den başlıyor..
bende 325ti almayı düşünüyorum.şöle 25 26ya bulsam..
Bence yakınlarında varsa bi test sürüşüne çık veya hiç gerek yok Rc nin sağ koltuğuna otur hiç düşünmeden alırsın:D
ehue. bizde şaşırmıştık. bi arkadaş tahmn etti sahibi yazdığınızı. :)
206 RC, 207 den çok daha yakışıklı bir araba. 207 ler bence çirkin...
RC yi alırsan ben kılıyo ile de deneyelim :)
tamer in rc fena gidiyor. ben rc alıcak olsam mavi rengi ile ilk önce bakacağım rc lerin başında geliyor
maşallah da diyelim.
Maşallah Mavi RC'yi çok beğendim.
valla rc ler ufak tefek oynamalarla güzel gidiyor.bende Rc yi durusu görüntüsü yol tutusu artı iç dizayn koltukları için tercih ettim.artı avantaj olarak.Bunlar güzel bi sebep bence alınabilmesi iiçin.
yakıt konusunda sehir içi 11 litre.karısık kullanımda tabikide.genellikle sakin kullanırsan bu civarda yakar.yazılm fln faktorleri işi degistirir tabikide.
Nası bi araç istediğne ve alınca neler yapıcağınada bağlı aslında, temiz olsun yürüsün alınca 1 lira masraf yapmadan bineyim dersen bence bu araca bak derim....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06-model/detay
alınca buna yakın bişi olacak:D:D ama o lip i nasıl ve nerden bulacağımı merak ediyorum..
ankaraya doğru bu akşam yola çıkıyolar kısmetse.. yarın araç bende olacak.. heyecanlandım walla.
ilandaki lip ten bulmak istiyorum. tr de ki en iyi 206 rc mi değil mi bilmem ama güzel duruyor. lip lip.:D
50 tl laguna splitter çıkmacılara bakabilrisin
Gara olanı.:). antalyadakini.. resimleri kötü çeklmiş. araç pis duruyor. güzel olacak inşallah bnde..araştrdım tremer kaydını fln. bi sorunu yok. sol çamurluk boyalı. değişeni yok ;)
Kanka yarın sabah geliyorlar işte. sen eğer yarın sanayide olursan bi uğra servise.. ordayım ben hep zaten..
hayırlı olsun
Ankaraya bir RC daha gelmesi güzel
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan...
Yorum yazıcaktım RC hakkında genel olarak gerek kalmamış almışsın. Hayırlı olsun. RC sınıfında çok başarılı değil demişsinizda sanki aile otomobilinden bahsediyorsunuz. Sınıfının en performanslısı EP3 TypeR bu su götürmez gerçek. Sonraki rakipleri ClioRS var. Bu araç genel olarak RC'den hızlı. İyide ne kadar hızlı. Aradaki fark lafını etmeye değecek bir fark değil. AstraGSI 306GTI gibi yaşça daha gerideki araçlardan zaten üstün. Ama yorum yapmaya gelince başarılı değil. Tuhaf valla.
araciniz hayirli olsun.bana sorarsaniz en iyi karari vermissin.simdiden iyi gazlamalar dilerim :D:D:D