üniversite öğrencisiyken alacağım bi kaç giyim ürünü için limit arttırımına gitmeyen sevgili bankam nedense iş güç sahibi olunca haftada bir arayıp halimi hatrımı soruyor :)
ama ben ısrarla kredi kartı limitimi arttırmıyorum :D
Printable View
üniversite öğrencisiyken alacağım bi kaç giyim ürünü için limit arttırımına gitmeyen sevgili bankam nedense iş güç sahibi olunca haftada bir arayıp halimi hatrımı soruyor :)
ama ben ısrarla kredi kartı limitimi arttırmıyorum :D
Ben ve soyadımı taşıyan herkes İş Bankası ile çalışırız.Herkes memnun.BANKA gibi banka İŞ bankası
şikayet etsek rahatsız ediyolar diye ?
finansbank la çalışıyorum memnunum ama tacizlerden bende sıkılıyorum bzen hele okulda zorla kart dağıtmaya çalışan tipler:S
bı kredı ıcın denız banka bas vurdum daha once cekmıstım ordan sonra tekrar bas vurunca ıstedıgım lımıtı vermedıler aradan 2 hafta gectı gelın paranızı alın dedıler bende ıstedıgım lımıtı vermedınız dedım ne ısıme yarıcak dıyıp kadını susturdum sonra aksam yemege cıkalımmı dedım suratıma kapattılar :D
bu arada genel olarak bankalar tıcaret odasından buluyorlar numaraları bılgınız olsun onu tıcaret odasından ogrenmıstım
Bizde Asyan Bank a elektrik faturası yatırdık.1000 TL limitli kredi kartı verdiler :)
kapatmayı bilmezsen aramaya devam ederler.
"ilgilenmiyorum, şuan bir görüşmedeyim lütfen tekrar geri dönülmemesi için not düşün..."
Adam gibi banka bencede. Babamın bütün hesapları işlemleri burdandır. Babama özel krediler falanda uyguluyorlar. Benim kredimde bu sayede çıktı normalde verilmiyordu ama bankanın özel müşterisi olduğu içi kefil gösterildi. Allaha şükür bizde tıkır tıkır ödüyoruz. İŞ BANKASI en iyisi :)
Sakın şuan işim var demeyin bıkmak usanmak bilmeden arıyorlar.
Benim taktiğim şu:
Konu hakkında bilgim var ilgilenmiyorum teşekkürler
deyince birdaha aramıyorlar.
Fakat son zamanlarda teyp yakıtları aramaya başladı onlar lafta dinlemiyor.
beni bi sigorta şirketi arkadaşımın telefonundan aradı :D
bana ulaşamayınca çevreden yine salça oluyorlar yahu.
sabah fortis aradı red edim derken yanlışlıkla açtım :D 5 saniye sessiz durdum kapadım hemen ahahha :D:D
Ya beni sürekli akbankın robot kadını arıyor
deli oluyorum numarayı ezberledim artık açıyorum ve direk kapatıyorum.
banada boynerin bağlantısıyla back up muhabbetine sarmıştı geveze bi kız...sora karar vercem diyip salladım ,, sorada telefona ''bekapppp'' diye kaydettiim numarayı bidaa asla açmadım:D