Bide Cirosu yüksek olan patron amcalara :)
Printable View
Peki avcılık ile baglantın ney ? Mermisi zor bulunan bir silah ayrica şimdi tam aklıma adı gelmiyor sana emniyetten verdikleri kagit ile senede atiyorum 5 kutu mermi alabiliyorsun.
Poligonda bitiriceksen bence hic alma :) Kuşa bunla mi aticaksın :D
Müteitler için karne ve ciro aslıda adına kayıtlı nakıt ve gayri menkulun falan varsa .yüklü sağlam.kaymakamlığa başvurman yeter..
<script src='http://img85.imageshack.us/shareable/?i=502009021414.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img85.imageshack.us/img85/5889/502009021414.jpg</noscript>
MAKİNANNIN KRALI BAŞKASINI TANIMAM..
makaralı babam hep bundan bahsederdi :) Yanlış anlaşılmasın ama tam otomatik tabancanın satışı varmı bilmediğimden soruyorum? Ya da şöyle diyim hangi silahların satışı taşınması yasal?
miraslılar nasıl oluyor acaba?
benim dedemden kalan bi kırıkkale war büyük ihtimalle calısmıyor ama ben hatıra olarak saklamak istiyorum.
yada silahın mekanizmasını söktükten sonra evde durmasında bi sakınca olurmu?
Taşıma almanız zor, her isteyene verilmiyor belirli prosedürleri ve gereksinimleri var,
Can güvenliğinin tehlikede olduğunu kanıtlaman lazım.
Bulundurma kolay, ama nerede bulunduracağınıza iyi karar verin, arabada da bulundurabilmek mümkün. Poligonda falan arada bir sıkmak istiyorsanız da karakoldan yol kağıdı almanız gerekir.
O yol kağıdıyla -belirtilen gün ve güzergah aralığında gidiyorsan tabi- yolda çevrilsen bile sorun çıkmaz. Ben öyle yaptım-yapıyorum bugüne kadar hiç bir sıkıntı yok, bulundurma yetiyor çoğu zaman yani anlayacağın.
zaten ben adam vurdum gelin bakın demek istemeyen kimse ruhsatlıyla uğraşmaz
siz güvence adına mı taşıyacaksınız?
müteahhitlikte lazım oluyor mu pek?
Ne tür müteahhitlik olduğuna bağlı mesela bende müteahhitim. Taş ocağı var. Dolayısıyla dinamitle patlatma yapıyoruz. Bağlı olduğumuz Jandarma komutanlığı alıcaksın diyor.
birde 50 kişiden fazla sigortalı işçi çalıştırıyorsan yaşını doldurduğunda alman için bir sebep oda
bulundurma alabilirsin 21 yaşını dolduran her birey alabilir.taşıma alman için kısa yoldan ya muhtar ya da il genel meclis üyesi ol gitsin.
sen tasıma alman zor ;)
anladıgım kadarıyla senin sartların için ya 52 sigortalı işçi uzun sureli 1 ay girdi çıktı olmaz bu sirketin yönetim kurulunda olaman lazım yada 7-8 trilyon gibi cirosu olan
şirketin sahibi olman lazım :)
tüfek istersen kolay