1.9 vw grubu tdi motorlar derim ben
Printable View
1.9 vw grubu tdi motorlar derim ben
ibiza sport pd 130 derim ..
Hyundai Accent Era :D 1.5 110 ps.. ben de alacam bi tane 2010 model 2.el...
aslında su lancia delta 1.9 190hp mjet motoruda mrk ediyorum ne gibi gucler cıkar ondan
Boşver lanciayı
bmw 2 litreden 204 hp alıyor, sen o kaç olur ona kafa yor :)
cerato ıle eranın farkı nedır motor olarak
fiyatı ucuz ise alınabilir
130 bg lik motor polo ladies cup yani şuan mehmet gazihan ın arabasıyla aynı motorsa alınır,o motorun neler yapabilceğini akhisarda gördük :D
ekonomi derseniz de 1 depo ile istanbul - izmir- akhisar-ordan tekrar izmir yaptı o arada yarıştı tabi
ışık izmir içinde gezerken yandı anca :D şahidim ve şaşkınım :) bide istanbuldan izmire gelirken de pek ekonomik gelmemiş sanırım :D
getz 1200 den fazla olması imkanı ihtmali1100 küsür kilo olmalı aşa yukarı
Ibiza 130+, Era, Cerato vs.
Bunlar dısında olacaksa da 1.6 hacim altı olmamalı, biryerden sonra gitmiyor cünkü.
cupra baya iddalı olabiliyo?
pd130 TDI ...............
Dizelde bence en önemli şey hacim.. O yüzden 1.9 TDI güzel olur diye düşünüyorum
Hazır konu devam ederken yeni konu acmadan bir soru daha sorayım :)
Önemli olan litre ise mesela diyelim 1.5 dizel bir arac 110 ve 2.0 105 lik araclar ciplendiginde 1.5 olanmı daha cok öne cıkar 2 litre olan aracmı ?
Sadece varsayım arkadaslar kafamdaki saplantıları don buldurmaya calısıyorum :)
Teşekkürler
Basınç değerleri nedir?
Turbolu olursa verim alırsın chipten. Baktımda yorumlar 2.5 dizel atmosferik 60 hp'lere kayıyor=)
Tamam arkadaslar gerekli bilgiyi aldım ne kadar litre okadar güç :)
Teşekkürler
megane 1.9dti :D
nekdr buyut hacım okdr rahat demek ornek punto 1.3 90bg ford 1.6 90 bg sımdı kım kımı yer:D yada alıcak olsam 1.6 alınır 1.3 daha cok zorlanıcak dıgerı rahat takılacak bunlarıda dusunmek lazım
orjinali 130 hp 1.9 tdi aracım. chip, hava filtresi, cupra (seat sport) intercooler, egr ve kat iptali, revize edilmiş turbo şu anda aracım 200 hp ve 450 tork. eğer düşünürsen göruşelim.
Direkt enjeksiyonlu meganla tdci nasıl bir kıyaslamadır ya:) Dikkat edesiniz, yoksa. bumm:)
tdci nın farkı ne?
ben okdar anlamıorum bu ıslerdende olesıne dedım megane dıe:D bızım arabanın chıple saglam yapacagı max 130 bg saglıklı
sarmasa zaten adam degıldır:D:D 450 snn arabaya cok cok fazla cunku yerıne durmaz:D
yanı buyuk motor oldugu ıcın motor zorlanmıyor daha az yakması guzl bısı bunu hep savunmusumdur :D
surusu zevkjlıdır tabı hangı benzınlı araba bunun gıbı kafa kaldırıp sehır ıcınde atk yapabılır:D dızelın bu yonunu sevıyorum ya
aynen öyle valla :D