yattım yerlere +1repppp :D
Printable View
Benim için iyi olur ehliyeti aldığımdan ergenliğe yeni girmiştim:D surat çocuk kulaklar burun yetişkin :D Bir an önce değiştirsinlerde kurtulayım mıstır sıpaktan :D
benmki daha yeni eskiyene kadar değişmem :)
benim ehliyetim 2 ay daha yok bu süre içinde napıolarsa yapsınlar :D:D
ehliyetininde Devletininde bune arkadaş ya para vermem alsinlar ehliyeti geri
şu nüfus cüzdanını da bir değiştirseler çok iyi olacak.. çarşaf gibi cüzdanları taşımak yakışmıyor..
Bide cıplak uzanıyım :D :) Bıraksınlar bu işleri ya sanki başka dert kalmadı bunun peşine düştüler wurguncular
2006 da ehliyet aldım. alırken baktım 17 10 olması gereken doğum tarihim 17 01 girilmiş. memura doğum tarihim yanlış yazılmış nasıl düzeltiriz diye sordum. 30 lira verirsin yeni ehliyet basarız dedi :D benim hatam değil ki siz yanlış yazmışsınız fatura niye bana çıkıyor dedim. bişi demedi. o günden beri ehliyetimde 17 01 yazıyor :D para istiolar die değiştirmedim :D şimdi varsın çipsiz olsun. para istiyorsa değiştirmicem D:
ya biz ne kadar geri kafalıyız herifler bizim iyiliğimiz için çalışıyo nıye oyle dıyonuz aaa :D:D:D:D
arkdaslar yeni gelen emniyet müdürümüze laf yok sakın diyorum :D hemen alıyolar , ben facede grup açtım 2 ay sonra emniyette buldum kendimi aman ha
Bu hiç iyi olmadı. Yazılan cezaların çıkmadığı gibi ceza puanlarıda çıkmıyordu. Şimdi ceza makbuzu tarihe karışacak. El terminalleri ile direk dıt dır online işleyecekler cezaları. Bu hiç iyi olmadı hemde hiç. :(:(:(:(
O kadar tartışıldı bu tür konular saçmaladık böyle şey mi olur dedik,bir yere varamadık ..üzül üzül nereye kadar..artık gülelim hayatımıza bakalım ve diyelim ki ;
güzel fikir..
bu guzel ulkemde her gun yenı bır haber:D