geçmiş olsun inşallah daha iyisini yaparsınız.
Printable View
geçmiş olsun inşallah daha iyisini yaparsınız.
moruk cok geçmiş olsun karterdenmi cıkardınız
geçmiş olsun miniksler,vardır bi hayır
geçmiş olsun
Geçmiş olsun yine iyi dayandı stock motor o da pes dedi artık yeterrr dedi benden bu kadar...:p
çok geçmiş olsun.daha iyileri olur inşlh.
geçmis olsun HİLMİ
valla tam bılmıoruz da blokta 4 delık var. karterde ne var bılmıoruz hahaha. bıraz patladı galıba :) bunlar normal seyler guc ıstıyorsan bu tıp seyler olur. kafaya takılacak bırsey deıl. neden tekrar stock toplayacagım sorulmus cevap vereyım. fabrıkanın yaptıgı rektefıyenın kalıtelı ısclıgın uzerıne ıscılık sozkonusu olamaz da ondan. ama buyuk konusmamak lazım. dedıgım gıbı blok krank kurtarırsa forged toplarım. bosuna para harcamaya da gerek yok. arac gayet basarılı ıdı ınsallah gene o sekılde olur. resımlerı cekınce paylasırım makına ındı asagı :)
kol kırılmış mı ,piston da mı çıkmış yoksa kranktan mı ?
blokta 4 delik var diyosun blok kurtarırsa diyosun :D :D
moruk çok büyük geçmiş olsun. inan çok üzüldüm. Allah çok daha iyilerini yapmayı nasip eder inşallah.
krankta eğer birşey yoksa, blok kaynak, darton gömlek ile toplanır. kenarda durur her zaman o blok. atmosferik toplanabilir.
dün gece duydum moralim bozuldu açıkçası. akhisara gelmemizin nedeni idin. seni desteklemek için orada olucaktık. inşallah bir sonraki yarışlara.
haberleşelim blok gömlek krank vs için.
atmosferik toplanır o blok durur köşede.
bişey soracam dışarı kaynak içeri gömlekte bloğun üzerinde yağ ve su kanalları yok mu ?
yani o kanallara zarar geldi ise bile kaynak kurtarıyor mu ?
gecmıs olsun daha ıyısını yaparsın ...
geçmiş olsun minikler sabah sabah beni nasıl bir haberle uyandırdın
bu sezon yarışlarında bu kadar canla başla uğraşan bizler ve sizler hep aksiliklerle boğuşuyoruz yarışlara ramak kala motorlar kırılıyo yataklar sarıyoruz anlamıyorum bu işleri hep beraber hamamamı gitsek yada arabalara at nalıyla istepne boyun da nazar boncuğumu assak anlamadım bu işi taktiri ilahi
geçmiş olsun miniklerim canınıza birşey olmadı mal geri gelir
geçmis olsun.
GEÇMİŞ OLSUN her işte vardır bir hayır
garajda saklananlar cikabilir artik ortaya :D
geçmiş olsun miniklerim.bişeyler kırılıyorsa gelişiyorsun demektir ben böyle düşünüyorum.ancak standart kollarn torkunun limitine geldiniz demektir neden yine stock aynı noktada tıkanacaksınız yanlşm düşünüyoru.forget toplayıp daha fazla güç alsanız mantıkl olmazmı?
geçmiş olsun vardır bi hayır biri gider daha iyisi gelir..
yaaa denemeden benle kırdı dimi aferim yanii
biliyodun geçiceğimi geniş geniş arabayı yapmak için kasıtlı kırmışsındır sen puhaaaaa :)
kankacım çok çok geçmiş olsun ama keşke şu drag dan sonra olsaydı gerçekten çok üzüldüm .
geçmiş olsun abi yine iyi dayandı gerçekten stock stock sıkmakta büyük bir marifet :) daha iyisi olur inş..
bloktan taze haber delıkler fazla ama sadece 3 kırılmıs. ama kepler donmus ıcerıyı parcalmıs sanırsam. acıcan net yazıcam. blok cop ya da eve sehpa hahaha. acık arttırma ıle satıcam HULK un yarım blogunu :):):) bakalım ne gorucek muzayede
gecmıs olsun kardes
gecmıs molsun alalh daha beterlerını wermesın mınıksler....daha ıyısnı yaparsın sen:)
700-800hpleri görelim artık :D:D
cok gecmıs olsun
gecmısss olsun daha guzel şeyler cıkıcak yakında umarım daha hızlı hulk gorucez
Geçmiş olsun miniks abi.Nazar değdi hakketten. :(
geçmiş olsun. kahramanımız hulka nazar değdi :(
valla inanın cok üzüldüldüm nazara geldi begenıyle her adımını takıp ediyordum
neyse vardır bundada bı hayır cok gecmiş olsun allah beterinden saklasın
ama motor patlatma konusunda benim kadar usta olamassınız o ayrı mevzu :D :D
gardas's gecmıs olsun daa ıyısı olr ınslh
Geçmiş Olsun Abi. :D
Miniklerim geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
gecmiş olsun kanka :(