-
Allah belanızı versin beee! Nesiniz siz sapık o.ç ları
-
Arkadaşlar hesap bilgilerini sinem hanım vermişti,Hesap no isteyen arkadaşlara pm atıyorum.Teyid için ve yolunuz düşerse Ateş'i görmek için lütfen Sinem Hanım'la irtibata geçin,ben şu an İstanbul dışındayım.
İletişim: 0535 948 06 48 /Sinem Saraçoğlu
İlginize teşekkürler.
-
gülüm pm i aldım akşam daha detaylı bakacam konuya
bizim pederde veteriner di gerçi şimdi fazla ilgilenmiyor bu işlerle ama eşi dostu bolca var bir ayar çekecez bakalım
-
Bunu yapan insan olamaz. Bunu yapan ve yapanlarla aynı havayı soluyoruz hale bak arkadaş ya memleket ne hale geldi.
-
Söyleyecek söz bulamıyorum bu şerefsiz haysiyetsizlere
-
bunu o hayvancığa yapana aynısını sırayla yapıcaksın... o zaman bir ihtimal akılları başına gelir.
-
o ne yaa yazıklar olsun tüh Allah sizi bildiği gibi yapsın abi hiçmi Allah korkusu yok yani az bişey yokmu içinde bunu yapanın
-
bu ne biçim bir zihniyettir ya.. Allah belalarını versin.. Nasıl hesap verecek bunlar toprağın altına girince hiç anlamıyorum...
-
Allah Cezalarını Verir Eminim Bundan...Hiçbir Canlı Bu Hale Getirilemez....Allah'ım Kuvvet Sabır Ver Yawruya Haline Bak
En Kısa Zamanda Para Biriktirip Bizzat Kendim Vereceğim...
-
-
İnsanlar iyice şaşırmış.... Allah bildiği gibi yapsın bunları...
-
-
Allah sizleri kahretsin 1000 lerce katını inşallah sizden ve sevdiklerinizden çıkarsın kansızlar!
-
İnsan olduğumu söylemekten utanıyorum yazık...
-
diyecek söz yok... yapanı bulup kafasını gövdesinden kör bıçakla ayırmak lazım...
-
yuce rabbımın yaratıgı canlıyaa bu yapılırmı yaa cok yazık yapamın allah belasını versın
-
Way O.Ç.
Bunu Yapanlar, Bizim Soluduğumuz Oksijeni Soluyamaz ya.
Yazık Günah..
-
Allah bin turlu belanizi versin.
-
İlginç.Ne İnsanlar var ya :S Bunlara insan demeye bin şahit lazım.aynısınıda bunu yapanlara yapmak lazım.