Moralimi bozan bi gelişme var :( Baktığım kasko poliçesi o karışıklıkta 2009 yılına ait olanmış yani onda 20.650 lira yazıyor yeni poliçede 17bin küsur görünüyor araç resmen elim ayağım tutuldu o fiyatı görünce :( Offff :(
Printable View
Moralimi bozan bi gelişme var :( Baktığım kasko poliçesi o karışıklıkta 2009 yılına ait olanmış yani onda 20.650 lira yazıyor yeni poliçede 17bin küsur görünüyor araç resmen elim ayağım tutuldu o fiyatı görünce :( Offff :(
yenı kaskonuzun tarıhı eger yakıın bır tarıh ıse sanırsam yazıılı olan fıyat verılır cunku zten kasko bedelı arastırma yapılarak verılmektedır
Onlar ne verirse versin itiraz edin . Bizim çalınan aracın donanım olarak 2 parça eksik görünüyordu itiraz ettik 500 lira artırdılar :)
Geçmiş olsn gökhan sana verilen ilk fiyatı kesinlikle kabul etme itiraz vs. ile fiyatı yükseltebilirsin diye biliyorum başına gelenler yazıcakdır. ve aracı ilk sana satıcaklar eğer aracdan cidden memnunsan dışarda maliyetini araştır aracı al yaptır bin buda mantıklı olur memnunsan arabandan
Öncelikle geçmiş olsun
Kasko ßedelini Hiç ßir $irket Ödemez kolay kolay..
Experler Araştırma yaparlar.. 5-10 galerici int vs vs
Ortlama alarak sana fiyat sunarlar..
Sen eğer bu parayı beğenmezsen itiraz etme hakkın var..
45000 lira kasko bedeli olan arcımız için piyasa bedeli 36000-42000tl olduğu için 39000tl aldık
Allah korumuş seni sana bişey olmamış şükret bence.bırak kasko ne verirse versin çok çok 2bin lira yıpranma payı düşer verir paranı..:confused: önce kendini düşün araç pert olcak kadar kaza geçirmissin :eek:
Şimdi kasko poliçesinde 17 bin yazıyorsa pekte üstünü bekleme. Piyasa fiyatları neyse onu verirler ama poliçe değeri üstüne çıkmazlar.
Toplanır diyenlere çok güldüm:D Şase hiç akıllarına gelmiyor herhalde:)
Şasede sorun yok yamukluk yok vs. Çift airbag , şanzıman ve sol alt takımdan amortisör salıncak falan vardı listede ek olarak çamurluk falan da tabi hatırladığım kadarı ile.
Şimdi sigortadan aradılar araç sahibini arıyacaklar şimdi bakalım hayır olsun inş :)
Araç pert olmadan önceki halinden bahsediyorum pert olduktan sonra neden tertemiz araba diyeyim. :)
şasede birşey yoksa toplanıp satılcak cinsten çok temiz arabaymış
kasko yeni yapılmışsa kasko bedelinden 1000tl falan kırıp verirler buyuk ihtimalle ;)
Özel bir kaza taktiğiniz falan mı var anlamadım çukuruca düşüp 3cm şase kaydırmışlığım var.Böyle bi kazada ciddi derecede kayma olmuştur. Çekme, itme benim içime sinmiyor eskisi gibi olması çok zor herşeyden önce eski mukavemeti olmuyor.
Poliçede Yazan Neyse 250 Ytl Azını Alırsın Sadece Çok Sert Konuşman Lazım...Ben Ciddi Kavgalar Ettim 18.750 Olan Değerin 18.500 'ünü Aldım...
17 Yazıyorsa İlk Başta 13 Bile Teklif Edebilirler....Direk İtiraz..Yine Ararlar Direk İtiraz...Baktın Daha Çıkamayız Diyorlar Bağır Biraz....Olmaz Diyorlarsa Noterden İhtar Çek Direk...Savaşıscaksın Kazanıcaksın Yasal Olarak Haklı Sensin
Şahsen Ben Kasko Yaptırırken Piyasa Rayiç Bedeli Maddesini Kaldırmak İçin Çok Uğraşıcam Boktan Bir Durum Çünkü Resmen Senın Kotu Gununde Senın Uzerınden Para Kazanmaya Çalışıyorlar
Az önce aradılar Mert , ben de araç sahibine yönlendirdim işte ki araç sahibi de dayım :)
14 falan demişler dediğin gibi elbet de hayır dedik.Otokoçu aramışlar piyasa için sanırım onlar 20-21 bin civarı demişler.İşin en ama en *** yanı geçen sene 20650 değer biçilmiş arabaya kaskoda, yeni kaskoda (Temmuz 09'da yapılmıştı yanlış hatırlamıyosam) 17 bin küsura düşmüş ve şimdi kasko yaptırsak 20300 görünüyor değeri.Bunu kasko şirketimizi arayarak da sorduk ama geçen sene bize gelen listede değeri 17küsür şimdi 20 küsür görünüyor diyorlar.Bu nasıl iş çözemedim.Bir sene içinde nasıl böyle düşüş ve artış olabilir ki değerlerde :soru:
14 mü çüşş ya :eek:
Abi Bakıcaksın Ya...Poliçeye Of Ya Yavşaklar Resmen Dolandırmışlar...
neyse 16.500 17 İçin Saldıray O Zmn...
gökhan yarın ağır saldıray yapıyoruz kaskoya... istersen gider bağırır çağırırız