insanın dizel arabası olması bazen işe yarıyor :D:D
Printable View
şimdi buluşmadan ayrılıp gokart a geçiolarmış
Selcuk bak dier taraftaki deismis yarinda ona gidelim burda bi sefer gecebildin belki orda daha fazla gecersin beni hahhahahahahahahahahaha :D saka bi yana guzeldi amca beni zorladi gectide ki bilenler bilir nasi kullandigimi :) bu arada hemen ciktik ewden cwp veremedklerm keske cepten ulassaydiniz
ahaha aferım gercegı sole canımı yee :D 65 kıloya 115 kılo 6 lık gokartta baya guzel sonuc oldu :D
yarın otobandakine gitmeye niyetlenirseniz haber verin.9hplik iyidir.Erdem diye biri almış 20dk 20 tl dedi telefonda,gelmeden önce arayın dedi 2 ay önce falan
otobandakiler nası 9hp anlaamdım ben, öyle bi limitör koymuşlarki 3 hp gibi gidiyor. hiç tavsiye etmem. ayrıca 20dk diye anlaşıp 15 dk bindirdiler.
kaan giderseniz haber verin gelirim bugün seni geçmeye :)
aradım ne zaman geliceği belli değilmiş,bekliyorlarmış onlarda 9hplikleri
burda alışveriş merkezine gidin derim pist büyük değil ama zemin çok iyi yan yan gidebiliyor araçlar.
pistte de zevkli oluyor pist olduğu için.
bende geleyim dicem ama töbeliyim karting den sonra değerli eşyalarım kayboluyor :)
Yapiyomuyuz bu aksam biz suan kucuk parktayiz karting yapalim diyoruz park bornova da yada baska yerde cepten ulasin bana yapalim bi org. 0555 817 61 84
kaan gönderin artık şu stp yi :)