ya iyide, ben anlatamadım mı derdimi. Scooter aramıyorum ki abi, sevmiyorum. :)
Printable View
ya iyide, ben anlatamadım mı derdimi. Scooter aramıyorum ki abi, sevmiyorum. :)
o zaman XT125R http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-xt125r/detay
kymco derim sorunsuz binmersin fiyatı 2850tl.
Çin motoru kullanmadım ama Efecim senin yerinde olsam arkadaşlarında dediği gibi XT125 alırdım.
sadece asfaltta kullanmak için neden cross alasınki? ayrıca o lastiklerle nasıl bir yol tutuş bekliyorsun? super moto yaparım dersende saten super moto satılan çinli modellerde vardı. onlarada bir bak dilersen.
xt125'in lastikleri iyimiş.
millet yerden yere vurmus:D cin malı falan ama ben 0 aldım 18.000 km yol yaptım simdiye kadar 2009 modeldir kendisi:) 3 kere yolda kaldım arızadan oturu oda yağmurlu havadaydı biyerlerine su kacıyor meretin...
onun dısında gunde 250 km de yaptıgım oldu ama masallahı var daha tık demedi kazada yaptım arabaya carptım yerden kaldırdım motoru aynen devam ettim 40 tl karanaj masrafı dısında bisey acmadı:D
heralde bana ciğerlisi denk gelmis bu arada marka ve modeli Monero yx 125
efe kardeş sen al yamaha yı bak pişman olmassın :)
abicim keşke o paralara çıkabilsem, ama bana yaz boyunca çeşmede alaçatı-dalyan arası yol yapıcak, kışında izmir bornova-balçova arası yol yapıcak bişi lazım, çok teferruatlı bişi alamam şimdilik :) çünkü bütün yaz kendi kazandığım parayla alıcam
kardeş buna bir bak..ama 500 cc lik kısmını atla :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...m-motor/detay?
bence çin malına bulaşmayın başta ucuza aldığınızı düşünürsünüz fakat sonra taksit taksit iyi bir motor parasından fazlası çıkar cebinizden ve baş ağrısıda cabası kalır.bence honda,yamaha,suzuki bu gibi markalardan birini tercih edin uzun vadede pişman olmuycaksınız ve kaliteyi hissedeceksniz ;)
ben aynı zamanda geçiş içinde istiyorum, yani yaklaşık 1 sene falan bu motoru kullanıp, sonra transalp istiyorum. yani ilk motorum ve geçiş dönemi için uygun olacağını düşünüyorum bu motorun.
alper abi, bende bu linkteki motora göz koymuştum zaten :)
ne mondialmiş arkadaş ya, herkes mi itin bitarafına sokar bi markayı :D :D
bakalım hayırlısıyla haftaiçi gidip bakıcam motora, tanıdık motor dükkanlarına da sorucam bir kaç tane haber salıcam. nasip artık :)
Çan çin çon dan uzak durmak gerek 15 yaşımdan beri motora biniyorum ama daha çin malı almadım etrafımda belki 100 tane çin malı motor tükendi ama bnm ilk aldığm 1968 model tek silindir jawa hala bucada geziyo bence başlangıç ve geçiş için bi motor alınacaksa oda jawa yada mz dir şuan 91 model mz var mutluyum huzurluyum bakımlarını eksik etmedinmi yeri gelince transalp i bile aratmaz :D ayrıca 2 zamanlı ayrı bi keyf tir tavsiye ederim hem motora binmeyi hemde onun dilinden anlamayı öğretir adama :D
Ayrıca izmir içi motor arıyorsanız yardımcı olabilrim etrafımda zibil gibi çin malı vs motosiklet war:D
bu Mondial 150 UT'den buldurabilir misin kardeşim? Temiz, az km'li, ucuz :D
daha geçen hafta bi akrabamda olanını sattın kn az deildi ama motor kusursuzdu nerdeyse ah az daha önce konu açsaydnz keşke ama bi arkadaşmda hemen hemen aynısı olan ramzeyden var onunla konuşaym başka bi model istersen onuda söyle yarın haber weririm ama 2 zmanlı bişi al izmirdeymişsin hazır takılıruh :D