Hayırlı olsun kardeş çok can yakıcak bi alete benziyor. umarım herşey istedigin gibi gider.
bu motordan varmıydı yaw türkiyede yani 16 valf olanlardan bi lagunalarda var biliodum
hayırlı olsun Allah utandırmasın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah eline emeğine sağlık.. gösterge de çok hoş olmuş
motor orjinalde avrupada renault 19 ve clio larda kullanilan
bir motor ,turkiyede tek tuk de olsa 19 16v var bildigim kadariyla .yanliz o araclarda hidrolik direksyion standard oldugundan belli
bir bhp goturusu illaki var .
ben bu motordan hidrolik direksiyon aksamini komple sokup attim
+5 bhp ??
lagunalardaki 16v 2 litre motor 140bhp diye hatirliyorum .
f7p motoru daha cok megane lardaki f7r 2 litre 16v 150 bhp
motor ile kiyaslamak daha dogru olur .
tabi soylede birsey var megane ton basina 139 bhp ye tekabul ederken bu renault 9 ,16v motorun getirdigi ekstra agirliga ragmen 950 kg ,ton basina 144+ beygir yanlis hesaplamadiysam .
Maşallah kazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
maşallah eline emeğine sağlık..
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)