03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
2006 da dolu yağmıştı aracıma Auto King sadece bir göçük için 70 tl istemişti 28 göçük vardı sadece tavanda öylece sattım..
Fakat temizlik hastası adamı direk arabasından soğutuyor![]()
araç kaskolu olduğu için fiyat almadım arkadaşlar.
benim kasko bitmek üzere ve mini onarım cıkarmadılar doludan bizde madur olduk fiyatını bilenler varsa king'in bende yaptırmayı düşünüyorum
1997 İndividual M BMW
Arkadaşlar ankarada göçük tamirini en güzel kim yapar?? Eşimin 2010 model golf ü ile daha 2 hafta önce aldığımız rangerover da göüçükler var
Ziebart, sonax yaparmı?
mertcan ankarada en dügün iş yapan kim? 2 arabada 2010 model sıfıra yakındaha da bozarlar diye korkuyorum. Adresi telefonu varmı oranın?
auto king yapıyor yaptıgı bir tane civic ı gordum gayet guzldı
ama bılıosun cıvıclerın kaportası ınce
duzelmtesıde kolay oluyor
dıger aracları bılmem
auto king arka tarafını söküyormuş atıyorum kapı yapıcak kapının iç panelini söküyormuş.gidip sormak lazım.
adapazarindaki cokukculer denen adamlar kaskolu arabaya yapiyor mu? nasil ulasacagim bunlara var bende de 3-4 tane gocuk
veya istanbul'da bu i$ icin tavsiye edilebilecek bir Auto King $ubesi var mi? bir kere mercedes'e ufak bi tamir icin surdukleri boya renk tutmayinca (beyaz arabaya bej boya surduler resmen) sogudum biraz AK'den
Arkadaşlar,Baran'ın tavsiyesi üzerine çökük sihirbazının internet sitesinden murat ve hüseyin bey'e ulaşmıştım.Aracımız 2009 model C5'di ve toplamda 160 çökük vardı.Bugün itibariyle aracımız Ankara'da Murat ve Hüseyin Bey tarafından hatasız onarıldı.Gerçekten çok titiz ve kusursuz çalışıyorlar.
Autoking ile ilgili çok sayıda şikayet vardı ama çökük sihirbazı cidden kusursuz çalışıyor.Şu anda Ankarada Isuzu servisinde dolu hasarlı araçları onarıyorlar,düşününlere kesinlikle öneririm.Kaskolu araç sahipleri kaskolarından yaptırabilirler.
Baran'a da ayrıca teşekkürler.
İsteyenler için tel:
çökük Sihirbazı Hüseyin/Murat Bey 0537 244 00 08
güncel diyelim.
bugün dolu hasarı oluştu. 30 a yakın vardır. göçük siharbazına götürmeyi düşünüyorum. konunun başında adapazarında denmiş.
kk Sihirbazi
bahsi geçen yer burası mıdır?
Parayı kırdıhokkabaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)