Geçmiş olsun aynısı sahil yolunda benm başıma geldi götü zor topladım :(
Printable View
Geçmiş olsun aynısı sahil yolunda benm başıma geldi götü zor topladım :(
geçmiş olsun
106yla girdim bikere bende su birikintisine çok kötü bi duygu toparlamak imkansız oluyor.. geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmıs..gecmıs olsun....
cok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun ya,bugün bir arkadaşımda albea'sının önünü dağıtmış okula gelirken.
Aman Dikkat Geçmiş oLsun...
geçmiş olsun
gecmıs olsun
geçmiş olsun bundan 2 sene önce otobanda giderken önümüzdeki mercedes e220cdi hızı biraz fazlaydı 160 180 vardı heralde su birikintisine girdi gözümüzün önünde araç otobandan fırladı citlerş aştı kanala düştü içinde aile vardı indik gittik baktık kaş göz yarıkları fln dışında allahtan kimsede bişey yoktu aman dikkat edelim hele su birikintisine girerken gaza frene asılmayın allah korusun geçmiş olsun
geçmiş olsun
sariyerden levent yönüne maslak sanayiye gelmeden 200 metre önce genelde oluşuyor su. düz yol genelde hızlı giriliyo dikkat etmek lazm oraya bende sörf yapmştm orda bi ara ama Allahdan miço kağıdım vardıda sudada araç sürebiliyorm:D
Geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun bende sevmiyorum yağmutlu havada araç kullanmayı
Ben de oldum olası yagmurda araba kullanmayı sevmem, gerilirim hep.. Yollardan dolayı, pür dikkat gitmek gerekiyo..
Gecmis olsun..
e5 çok fena esas,
o yola metrobüs döşeyen zihniyet, yolun eğimini hesaplayıp giderini yapamayacak kadar malmış onu anlıyoruz
en küçük yağmurda bile sağ ve sol şeritler iptal, gölet oluyor bildiğiniz.
geçmiş olsun
geçmiş olsun..
Dün çok ama çok acelem olduğundan baya hızlı gitmem gerekti heryere. Abartmıyorum 5-6 kere felan ciddi aquaplanning etkisini bütün heryerimle hissetim. Arabada sağolsun hissettirdi. En ilginci ise haliç köprüsü üstünde 70 ile giderken arabanın ciddi saçmalayıp sağa sola çekmesiydi. Sanırım bitmiş olan lastiklerim iyicene bitmişler.
bu hawalarda ciddi dikkatli olmak lazım dün yola çıktım we aklım dimağım durdu o hawada nasıl öyle gazlaya bilirler die 2 masraflı kaza gördüm we 1 tanede önümdeki araba atlattı
yollarımız ciddi dercede sakat araçlarınıza güwenmeyin bu hawalarda
geçmiş olsun gerçekten ucuz yırtmışsın
Geçmiş olsun gerçekten.Yağmurlu havada en az ve en çok kaç km ile şehir içi gidilebilir güvenli sürüş için yavaşta tarfiğin akışını bozmadan hızlıdad da acelemiz varsa uygun olanı nedir?
Beyler bende antalyadayım burada bir alt geçit var off yok böyle bir şey bir eğim var birde sağa dönüyor yetmezmiş gibi birde tırmık atmışlar yola sağa doğru göya kaymasın diye ,siz normal havadaa girince direksyon sağa atıveriyor kendini.Yağmurda düşünmek istmiyorum hemen hemen haftada birkaç defa kaza oluyor okadar ki biz yürürken de fren sesi gelince orda aha bi kaza daha oldu galiba diyoruz.
var öyle berbat yollar. benim araç hafif olduğu için etkilendi sanırım. arkamdan bir çok araç geçti hepsi bastı gitti.
senın arac eg civic değilmi 1 tona yakın değil miydi onlar ?o kadar da hafıf değil diye bılıyorum ama yanlısda olabılır .
Dikkat Timur abi :) Allah korumuş
Aman dikkat..Geçmiş olsun.
lastik cok etkilio suda yuzmeyi