e yuh artıkk..geçmiş olsun
Printable View
e yuh artıkk..geçmiş olsun
geçmiş olsun esenyurt mavi minibüslerinden çıkarsa şaşırmam
Biraz önce bir escaladenin de logoları çalındı...
geçmiş olsunnn...
benım hyundai de tuscani amblemlerını 2 kere caldılar aynı sekıl kamera taktım sonra arabayı koydugum yere daha gıtmedı serefsız bunlar kıcına taksınlar .
geçmiş olsun
1-2 kere aracına bakmıştım forumdan olduğunu bilmiyordum. neolursa olsun enfes bir arac maşallah.. gözümü dört açarım. kesin y..rk kafalı bir minibüsün yada taksici işi..
geçmiş olsun bigün biri vurulacak bu işten ama bakalım hayırlısı..
saronun m çıtayı çaldıklarına şaşırmamak lazımmış yuh diyorum geçmiş olsun :S
geçmiş olsun.Bizimde bir abinin 72 belair'ının panjuru kırıp radyatörü çalmışlardı. Radyatörden çok panjura üzülmüştük
şimdi geldim eve ,ya lanet herıfler :eek: araba çıplak gibi kalmış hem ön hem arka eee yuhh yaa ne kufurler etsek azdır...
ya minibüslerde ya etiket şahinlerde koltuk sırtlarında ya da meşhur etiketçi çıkacımlarında dır samatyada zamanının en iyi etiketçilerinde ersan abi var halende bu tür armalardan elinde oldukça yüksek sayıda vardır bi bakmanı tavsiye ederim samatya ssk hastanesinin önünde yedikule istkhmtne giderken ssk hastanesin yaklaşık 500 metre geçince ersan oto kılıf aksesuar işine yarayacak birşey mutlaka vardır amerikadan gidip söküp getirir kendisi faça minibüs camiasının tarkanı,çok geçmiş olsun
Hey Allahım ya iyice sacmalamaya basladılar :S
bu işi yapanlar varmı hala? ne zihniyettir ne utanmazlıktır anlamış değilim. çoluk çocuk yapmıştır diycem niye ikisini söksün. geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun iyice sapıttılar cadillac logosunu ne yapacaksa artık ...
yok artık daha neler ..kafayı yemiş millet
geçmiş olsun
amerikada yok mudur ? orada bir arkadaşın varsa max 10 dolara falan tedarik eder kesin.
zorr bulunur bizdeki sts ninde logosunun ayaklarını kırmışlardı bulunmuyor lanetler
geçmiş olsun..yazık günah,gördüğünü yakaladığını duvara kurbağa gibi çarpmak lazım
etiketçilik hastalık ama milletin arabasından çalarak yapılması hoş değil geçmiş olsun
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8246736_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6551838_n.jpg
Emre ebaydan bakalim yollarim ben...
edit--- Hatta cadillac grill emblem ve trunk emblem diye arastirma yapip bana link yollayabilirsin.
geçmiş olsun..
way amk :D onudamı çalıyolar memlekete bakk ne hale gelmiş
usa ebay den bulmak daha kolay olur tr de cok yogun satılan bi firma ve model degil zaten serviside sacmasapan bi rakam istiosa en mantıklısı ebayden almak.
gecmis olsun
küfür konusunda haklısın gökhancım anlık sinir işte insana cinayet işletir teşekkür ederim arkadaşlar aramızdan biri bulur diye umutluydum ama malesef olmadı inşallah bulurum amerikada buldum ama zaman sürüyor fiyatıda makul değil.
Ön logo 300$ arka logo 130$ + kdv
kaskon yokmu karşılamıyormu kasko
sokakta yavşak mı arıon tonla arkadaşım geçmiş olsun walla. benimde ön yıldızı 2 haftada 2 kere çaldılar a.q.millet iyice azıttı.
küçükken topu minibüse kaçanlar mı var ?
nedir bu kötü anılar aydınlatında kelvin değerimiz yolunu bulsun ?
Tekrar çalma ihtimallerine karşı eğer çok kötü durmuyorsa armasız kalsın.
işinize karışmak gibi olmasın ama servisinden bunu temin etmek mümkün değil mi? yok mu ellerinde? kaskonuz da karşılıyormuş çoktan takabilirdiniz yenilerini. ayrıca minübüsçüleri hırsız gibi gören ne çok arkadaş varmış. tamam trafikte çok çekiyorum kendilerinden fakat sizin olayın üzücü olması kadar bir mesleği yapan bütün insanları zan altında bırakmak ta o kadar üzücü bence.
servisinde yok amerikadan getiriyor kaskoda karşılıyor zaten ama dedim ya alıntıda yapmışsın hemen bulsamda taksam ceptende öderim yeterki böyle götü durmasın çok kötü gözüküyor şu an
abi servis kaça veriyo
o zaman işiniz zor. bence ikinci el ve nerden geldiği belli olmayan arma almayın kesinlikle. sonuçta bu arz talep meselesi. biz talep edersek birileri gidecek ve tekrar söküp can yakacak. bu şekilde belki tamamen engellemek mümkün olmaz ama bu üzücü olayların çoğalmasını engelleyebiliriz.saygılar,