bir logo için annenin kulaklarını bu kadar çınlatmaya değer mi?
Printable View
bir logo için annenin kulaklarını bu kadar çınlatmaya değer mi?
geçmiş olsun bro , çalandan elbet çıkar sıkma canını cana gelceğine mala gelsin umarım en yakın zamanda halledersin.
e yuh artıkk..geçmiş olsun
geçmiş olsun esenyurt mavi minibüslerinden çıkarsa şaşırmam
Biraz önce bir escaladenin de logoları çalındı...
geçmiş olsunnn...
benım hyundai de tuscani amblemlerını 2 kere caldılar aynı sekıl kamera taktım sonra arabayı koydugum yere daha gıtmedı serefsız bunlar kıcına taksınlar .
geçmiş olsun
1-2 kere aracına bakmıştım forumdan olduğunu bilmiyordum. neolursa olsun enfes bir arac maşallah.. gözümü dört açarım. kesin y..rk kafalı bir minibüsün yada taksici işi..
geçmiş olsun bigün biri vurulacak bu işten ama bakalım hayırlısı..
saronun m çıtayı çaldıklarına şaşırmamak lazımmış yuh diyorum geçmiş olsun :S
geçmiş olsun.Bizimde bir abinin 72 belair'ının panjuru kırıp radyatörü çalmışlardı. Radyatörden çok panjura üzülmüştük
şimdi geldim eve ,ya lanet herıfler :eek: araba çıplak gibi kalmış hem ön hem arka eee yuhh yaa ne kufurler etsek azdır...
ya minibüslerde ya etiket şahinlerde koltuk sırtlarında ya da meşhur etiketçi çıkacımlarında dır samatyada zamanının en iyi etiketçilerinde ersan abi var halende bu tür armalardan elinde oldukça yüksek sayıda vardır bi bakmanı tavsiye ederim samatya ssk hastanesinin önünde yedikule istkhmtne giderken ssk hastanesin yaklaşık 500 metre geçince ersan oto kılıf aksesuar işine yarayacak birşey mutlaka vardır amerikadan gidip söküp getirir kendisi faça minibüs camiasının tarkanı,çok geçmiş olsun
Hey Allahım ya iyice sacmalamaya basladılar :S
bu işi yapanlar varmı hala? ne zihniyettir ne utanmazlıktır anlamış değilim. çoluk çocuk yapmıştır diycem niye ikisini söksün. geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun iyice sapıttılar cadillac logosunu ne yapacaksa artık ...