nasıl olmuş jantlı halı
Printable View
nasıl olmuş jantlı halı
Dostum arada kaynadı senın foto :D.
Elıne saglık guzel olmus :).
eyvallah eyvallah :D
arkadaşlar konu açılmışken sorayım Volk CE 28 replica bulma şansımız var mı 16 inc ?
http://www.ressim.net/e/upload/b5fd5209.jpg
arkadasalar butun yorumları okudum oncelıkle yay olayı her arabada farklılık gostermektedır bunun yanında bende neredeyse 1 sendır aracıma yay takıcam bırısı dıyo h&r tak mukemmel oburu dıyor eıbach tak super fakat benım vardıgım sonuc en sonunda bır hondacı arkdasımdan geldı aracının basıklıgını cok begendım ve kendısı h&r marka 3.5 cm kullandıgını soledı bende h&r takıcam. kendımde gordum honda cok guzel duruyordu ve son olarak pıyasadakı en ıyı yay eıbach ve h&r dıgerlerı daha populer bu yaylara gore ve ıkıncı olrak vardıgım sonuc eıbach konforu daha ıyı ama takıldıgında ozelııkle 3.5 cm hıc yay takmamıs gıbı bır goruntu cıkıyor en azından seat leon audı a3 te taktık gorduk. h&r ıse bmw 320 corsa ve honda cıvıcte gordum gayet guzel dusurmusutu :)
Sonunda düzgün bir yorum geldi ha :)
Kaç aydır civic sahibisin? 4? 5? 7?
ya da şöyle sorayım..
Ehliyet kaç yıllık? 1? 1.5? 2?
Bazen çok eğlendiriyor şu forum beni :) :)
9 aydır 2010 premınıum sahıbıyım.
Ehıyetı bosver arabayı ehlıyet surmuyor.. Sımdı cevap yazıcam ama yalan soluyorum gıbı anlasılacak yada tepkı gorucem bu yuzden ben cevaplamıyım..
Cevremdekı kısılere ant. grubundan tanıdıklara sorabılırsın benı, (NASIL KULLANDIGIMI VS.)
Dahada konuya cevap yazmıyorum, konuyu açan arkadaşla msnden gayet guzel muhabbet edıyoruz..
Benle derdi olan varsa 0532 607 63 17 ;)
sonradan devreye girip maydonoz olma sen.. sana ne?
mesajı şikayet edildi vatandaşın..
tmm arkada$lar Devam etmeyelim bu kdr konu nereden nereye gheldi
herkesin zevki ayrıdır farklıdır
herkesde kendi beğendiğini sunmu$tur..
Güzel Açıklama Teşekkürler
abi okadar çok mesaj yazmışsınız vs derken yanlış bilgi sahibi olabiliriz siz kulanıyorsunuz yorumunuzu söylersiniz fakat bu tarz biraz ezici geldibilmemk ayıp birşey değil sonuçta bilmeyen kişi kulağna kendi araştırmaları sonucunda gelen yorumlar ile sonuçta hareket eder mert sende biraz sakin osan iyi olur böyle tartışma gerektircek bir konu yok ortayı bulun gitsin coil ex takın coil ex eibach ile aynı kalitede bir yay hadi yeni bir konu :D biz ithal ediyoruz istanbl ünisinde eibach ve coil ez teste alınabilir:Dhehe
mert yakışmıyo bu tarz şeyler sana lütfen
ciddimisin bilmiyorum ama Engin bey yüzdeye vurursak civic konularında her zaman mantıklı mesajlar atıyo dikkatle okudum şuana kadar konulardaki mesajlarını güzel ve doğru bilgiler var
Yahu arkadaşın öncelikle ne istediği önemli olan ! Tartışıcak veya bu iyi bu kötü denecek bir ortam yokki ? her yayın kendisine göre karakteristik özellikler var ! Örneğin ; eibach ve h&r konfor ağırlıklı yaylardır , coilex marka yaylar basılma özelliğyle öne çıkmış bir yaydır , apex pist yayıdır ancak konfor yoktur vs. diğer yay markalarınında özellikleri değişmektedir lütfen o iyi bu kötüden ziyade istenilen aranan özelliğe göre tavsiye edelim. yoksa her yayın hitap şekli farklıdır.
kesınlıkle katılıyorum su cok ıyıdır yazcak tecrubeye sahıp degılım fakat eıbach ıle h&r konfor ozellıklıdır bırı dusurur bırı cok dusurmez arkdasımız yukarıda yazmıs o zman eıbach 5 cm takıcan basmsı ıcın ama sanırsam 5 cm takınca yolda zıplama cok oluyore yanlıs bılıyorsam kusra bakmayın ve su konuyu lutfen baska yerlere tasımayalım herkez bılgılerını paylassın bızde bıseyler ogrenelım :9
herkesin kendine göre bir deneyimi ve konfor yapısı vardır en baştada dediğim gibi yani:D