aynen ilk defa bir iphone modelini begendim oda cok tuzlu olucak gibi malesef...
Printable View
Yurt dısı cıhazlarında yanlıslıkla guncelleme falan yapınca kıtlenıyo, unlock çıkmasını beklemek gerekıyordu, 3GS de basımıza gelmıstı.
Bu gıbı sorunlar olmasa aslında alınır, suanda 3G kullanıyorum cok memnunum, illaki 4G dahada bı guzeldır.:)
hocam iphone değilde başka tel istesek yardımcı olabilirmisin
Ne istiyorsun yaz bakinirim..
ben iphone 4 ün tanıtım konferansıyla ilgili bir haber dinledim fiyat aralığı 199-299 dolar arasında olacak dedi nasıl amerikada 900dolar olacak anlamadım .fiyattan eminmisiniz? o fiyat çok pahalı.
Kontratlı fiyatları 199-299..
Kontratsız fiyatlar 900 seviyelerinde..
Gümrükle mümrükle uğraşılmayacaksa, bunun riski alıcıyı bağlamıyorsa 1200 dolara kapı teslimi güzel fiyat gözüküyor..
Ancak tabii bir "microsim" problemi var ki telefon haftaya da elinize geçse TR'de microsim çıkana kadar kullanamazsınız..
Ya da her gelen iphone ile birlikte şu şekil bir hediye de göndermeniz gerekiyor.. :)
http://www.cutmysim.com/
yaw bunun satış fiyatı 199 dolar mı ne değilmiydi :D
Bro sözleşmeli 2 sene boyunca ..
Yani şöyle düşün Turkcelle gidip Iphone alıyorsun cihazı sana 199 dolardan veriyorlar fakat 2 sene boyunca Turkcellin hattını kullanıp her ay belirlenen miktar kadar ücret ödemek zorundasın atıyorum 50 tl. Buda zaten telefonun parasına geliyor ama 2 sene ahiret taksitle beleşe konuşmuş gibi oluyorsun :) Bazı arkadaşlar Amerikadan temelli dönüş yapıcağı zaman alıyorlardı birde bildiğim kadarıyla kişi başına belirli sayıda kontratlı telefon alabiliyorsun sanırım 2 adet.. Kontratı bozarsan tüm telefonun ücretini ödüyorsun yada kontratsız alıyorsun oda 900 dolara denk geliyor ben mesela 3G S imi kontratsız 600 $ + tax e aldırmıştım arkadaşa kontratlı çok daha ucuzdu ama 2 adet hakkını doldurduğu için alamadı :)
anladım cevo teşekkürler
valla bende bizim büyük buuraya çökeyim diyodum ama uzun iş :D
ya herpsini geçtim fiyatınıda geçtim TR de kayıt olayı olmucak sahte imei le kullanımada ben karşıyım ne bilim :S
heh bi mıkrosim eksikti ...
bnde amerika daki fiyatının 140 dolar ($) olacağını biliyorum.. sağlam bi istihbarat. 900 olamaz americada..