sanırım bu farklı bir arac :icon_tup:
bu arada rs4 ile arasında ucurum var hem guc hemde fiyat olarak :eek:
Printable View
valla ben 2004 60.000km de S4 ümü 24.000 euro ya sattım. fiyatda düzeltme yapılırsa bence alınıcak araba yani. potansiyeli çokkk
bi ara sahibinden de ankaradan mtm rs4 sw vardı onda çok iyi şeylerden bahsedılıyordu ama arasında cıddı fıyat farkı var ama kac tane s4 var diye bir soru da var ;)
Bu araç bir ara Maslak'ta dolaşıyordu ve 2 yıl önce filan km'si 250 binlere dayanmıştı. Bir S4'e göre son derece bitik ve yorgun hali var...
Bahsettiğim 911 jantları takılı olan S4 Lec Sport'un S4'ü.. Km'si 200+ olan.. Linkteki o mu emin olamadım ben.. Ama içi dışı aynı renk..
Lec'in arabası hala Ankara'da sahibinde arkadaşlar o araç değil.Mtm olan araç zaten değil, bu 3. bir mavi s4 yani iki araçta değil.
Km si gercekse max 30 lira etmesi lazim millet neyin kafasinda acaba 29500 liraya e36 316 var full donanimsiz :)
bu bu nedir???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6-quatro/detay
bunu alan onunla mezara gıdrer
Arkasında MTM yazan Alparslan abi'nin eski aracı diye biliyorum.
sanırım tanıyorum taa 98 senesinden beri 2001 senesinde 2000 s3 ü vardı siyah o zamanlardan yanlış bilmiyorsam daha doğrusu o ise mutlu akü nün eski sahibi idi.. oğlunda önce 206 vardı onu yapmıştım sonra gri fiat coupe aldı onada oz jant lastik filtre ıvır zıvır yapmıştım ara bunları anlat o ise ucuza alırız yusuf başkan hahaha
Alparslan abi arabasini satmisti diye hatirliyorum.
bi tane 190 amg evo topladı onunla takiliyor bi de rr var suan
O s4 satilikken 911 jantlari vardi uzerionde ve orj s4 jantlarini bana satmamisti yedekte verecegim diye...Iki gece once arastirdim dedigim gibi ve sahipleri arasinda Omer'de vardi...Bu emin olmamakla birlikte cok buyuk ihtimal Ankaradan satilan km si dusurulmus s4..
Bu S4'u bende merak ediyorum.