her sene paso cıkarmaları da sacmalık,ustune hologram flan yapıstırsalar cok daha mantıklı olurdu bunca zaman
her sene paso cıkarmaları da sacmalık,ustune hologram flan yapıstırsalar cok daha mantıklı olurdu bunca zaman
her otobüste çipli paso okuyucu var mı yau ben ara ara olmayanlara denk geliyorum o yüzden daha yenilemedim ama doldururken her an git yenile dicek gibi bakıyor
e bide konyadan öğrenci belgesi alıp kara köye başvurması var bunun çok uzun iş olcak
Yenisi cipli oluyomus o zmn eski basmali okuyuculari kaldiricaklar mi metrobus ve metroda? Kaldirmicaklarsa strese girmeyelim hic bi paso icin kocaeline git ogrenci belgesi al fln
Bende bugun aldım bürodan baya gec verdiler..akbili 6tl karsılığında geri alıolar yenisi chipli olcak
31 temmuz son gün haberiniz olsun![]()
Bende var ama daha kullanmadım hiçŞu eski paso daki akbil i verince 6tl alma işleminin bi süre sınırı varmı?
bende de yeni paso var cüzdanın önüne koyuyorum direkt okutup geçiyorum muavinle şöför tip tip bakıyor![]()
taa 97 98 senesınde akbıl almıştım öğrenci hala onu kullanıyorum akbıl matık ten dolduruyorumkırk yılda bır yaya bıyere gıdersem lazım oluyo
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
nerdesınnnnnnnnnnnnnnnn barkın su konuyu gör bak adamlar paso kovalıyor sen taxıyı begenmıyorsun
et giren yere dert girmez.
karaköy iett ye elinde ögrenci belgen vesikalık fotografınla gidip alabilirsin yada internetten basvurabilirsin
Mkodumun okulundan 2 hafta önce pasoyu aldık. Ama şuraya yazıyorum bir daha okuldan paso çıkartırsam.
Yorumları için herkese Teşekkür Ederim. Sağolun, varolun![]()
Bu ayın 31ine kadar yasal olarak eski pasoları kullanabiliyorsun . Ama sadece aylık yükleyemiyorsun sanırım . Ben de kendim gittim aldım 1 günde teslim edildi geçen ay![]()
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)