hayırlı olsun selcuk güle güle ağız tadıyla kullan maaşallah.
Printable View
hayırlı olsun selcuk güle güle ağız tadıyla kullan maaşallah.
hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan saklasın..
inşallah bu arabana uzun zaman ağız tadınla bınersin..
stop 20 ahahaha fotoda arkada bi beyaz tişörtlu var kelin teki o keli nie aldın kare elpadre ? :D maşallah kanka hadi isteğine dileğine kovuştun dün çok yorucu oldu ama değdi eve geldıkten yarım saat sonra yataga attım kendımı :D
hayırlı olsun..:)
hayılrı ugurlu olsun selcuk..tekrardan alalh kaza bela wermesın...
yoo daha şimdiye kadar ben kimseyle denemedim ilk seninle denemek istiyorum sen seçilmiş kişisin
yok be erdem bela mela değil maksat muhabbet olsun ilk onunla denemek istiyorum geçip geçilmemek çok da önemli değil benim içim şimdiye kadar kimseyle rol yapmadım nasıl yapılır bilmemde öğrenmek istiyorum
hayırlı olsun stp 20 abi :)
çok güzel olmuş plaka hayırlısı olsun :)
hepınıze tesekkurler arkadaslar kardesler eksık olmayın. ALLAH herkesın gonblune gore versın ınsallah.
vb679 kardesım ılk defa roll yapıcam ogrenmek ıstıyorum yazmıssın erdeme. sen roll yapmayı tamamen ogren ozaman kısmet olursa belkı denerız sonrasında, yenı ogrendım vıtes atamadım basamadım dıye polemık felan olur neme lazım hıc o olayları yasamayalım derım.
hayırlı olsun birader ;)
Selcuk hayırlı olsun Güzel Oldu Yakıştı plaka
Allah kaza bela ceza vermesin güle güle kullan inşallah
vaayyyyyy çok iyi olmuş bu..:icon_tup:
plaka işi gerçekten süper olmuş
Hayırlı uğurlu olsun cuk oturmuş :)
Tb kendisiyle ve plakasıyla ne oldu peki ?
Satıldı diye biliyorum avcılara. Hatta geçen pazar eser abiyle fes otururken geçti önümüzden :)
hayırlı uğurlu olsun :)
süper denk gelmiş kardeşim güle güle kullan.
ama tüm bunlar m3 geçmeye yetmicek :D
çooooooooooook iyi olmuş valla hatta süper hayırlı ugurlu olsun tekrardan..yeni plakanla kazasız belasız sürüsler moruk.
Hayırlı uğurlu olsun yeni efsanen :) güzel günlerde kullan.
eywallah agalar eksık olmayın :)
secılmıs kısı selcuk:D secılmıs olunca herkes dık olur sana ALLAH kolaylık versın kanka:D:D
hayırlısı olsun güle güle kullan selçuk abi güzel bi aracı aldın
seni seçtim by stp akşam nerde olduğumu bilmiorum tesislerinde takılmak için :D
Kazasız belasız. :)
bak sımdı aklıma geldı NMZ nın slogan:D duwarda resmın olcagına plakanda ısmın olsun:D:D stpde uydu bu modaya:D:D
nice.......
Nazmi abi seneye kapını fena aşındırıcam:D.
senden başkasıyla demeyeceğim benim arkamdan basamazsın sen düzelt uslubunu seviyeyi düşürme bende değiştirmeyeyim uslubumu namı olan araba almışsın nam arabada kalmasın soföründe devam etsin sana fırsat veriyorum acemi macemi vb yi geçersen geçtim dersin koyasın videosunu geri vites sende de yoksa hodri meydan