zincir ses yapmıyorsa değişmez ses yapanda ara sıra oluyor o da tahmin ettiğin kadar pahalı değil ses sorun değil diyorsan değişmeye gerek yok :)
Bence corsa daha iyi fiestadan fiesta biraz daha sert bi araç corsa daha yumuşak
Printable View
Corsa ;)
(10krktr)
corsa c 1.3cdti olan bu araçta volant arızası var bilgin olsun 120 bin civarında değişmesi gerekiyor alırken sahibinin değiştirmiş olmasına dikkat edersen problem yaşamassın.
Ford derim.Her türlü Corsa'danda sağlam PUG danda.Corsa direksiyon kutusunu dağıtacak eşek gibi bindiniz mi?PUg zaten ***** yarısı geçme araba:)
yok pug a hıc bulaşmam aam opeldede bayabı kronik sorunlar cıkıyormuş yaw herkezden kime sorsam şurası şöyle olabilir diyor
adanada bunu buldum aradım konustum kaza degısen kesınlıkle yok dıyor arkada koltuk emnıyet kemerlerı falan varmıs klıma yokmus sadece klometrede bayabı guzelmıs ama sizce nasıl 12 ye alınır gıbı ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...sta-van/detay#
80.000'de o direksiyonu nasıl o hale getirmişler ?
adana da dediğine kesinlikle iyice baktır. daha yüksek km, daha düşük model bundan pahalıya satılıyor, veya yakın fiyatları. bu zamanda birine güvenmek çok zor, hele ki bu galeriyse :)
Corsa daha iyi olur. ;)
Uzun vadede sabit volanında araç için kötü olduğunu duydum. Zaten bu volan 120binden 120bine bozulan bir parça Ör: 250 bin km yol yapıcak olunsa 2 kere değiştrmek demektir. Serviste fiyat aldım opel erdemir de 1500 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Tabi bu aksaraydan falan temin edilse işçiliği falan komple 700-800 arası bir fiyata gelir.
volant sıkıntısı felaket saroların comboda değişti 1500 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Performans istiyorsan fiesta derim her zaman ;)