çok güzel araba yaa senin dayın benim dayım melih abi :D biliyosun :D eğer dayın bunu alırsa ben senin dayının yeğeni seninde kuzenin olmak istiorum :D
Printable View
çok güzel araba yaa senin dayın benim dayım melih abi :D biliyosun :D eğer dayın bunu alırsa ben senin dayının yeğeni seninde kuzenin olmak istiorum :D
3lt nerden çıktı ibo:eek: 10.9 diyorum. 10.9 u yuvarladın 3 mü etti :hahaha:
....
Ankarada bütün opel bayilerine sormuşlar hepsi 60dan aşağı inmemiş. En son eskişehir yolundaki opele gitmişler adam 56 demiş direk kampanyamız var son gün falan bunlarda tamam demişler hemen almışlar. BEyaz cosmo 1.6 180 hp likten. Sadece sunrouf ve navigasyon yok.
Çok güzel bence alınır...
Tasarım inanılmaz iyi, ici de mükemmel ;)
şu görünütüsü sedanından bile feci bence çok sevdiim aracı
Bugun gıttım speed e o arac orda degıldı satılmıs olabılır bır sordurmak lazım tekrar...
bagaj için değil görüntü için hoşuna gitmiş :)
şuanda sıkıntısı yokmuş inşallahda çıkarmaz:S
Bende çok beğendim swyi ama bu model ekstaralarla çok iyi.
olur kardeşim :)
3.sayfada bir post attım orda fiyat listesi var bu ilandaki araç 78.000tlye geliyor neredeyse :S
teşekkür ederim yorumunz için.
evet abi ona vurulmuşlar zaten bizimkilerde :)
bencede sw daha bi hoş duruyor :)
haydaaaaa :S yarın araca bakmaya gidicektik bir sorsu bizimkiler bakalım.
yorum yapan herkese teşekkürler. Dayım almaya niyetli, babam bu kadar fazla paralar araba alması taraftarı değilim diyo. Bakalım neler olacak eğer alırsak aracı burada paylaşırım :)
araba çok güzel bizde amcama düşünüyoruz sedanından..bu araç otomatik olsaydı kaçmaz şekli çok güzel wagon oluşuda bir + bagaj için filan..
biraz önce konuştum araç konsinye araçmış yarın şehir dışına gitme ihtimali varmış yarın belli olucak umarım gitmezde görürüz aracı.
aracın orada olmamasının sebebide araç sahibindeymiş.
SW kesinlikle eziyor, sedan hikaye bunun yanında :D
yay falan hiç gerek yok bence, bu hali bile yeterli güzellikte :)
harika görünüyor sahilde giderken görmüştüm sakin kullanılıyordu..
Çok güzel araç, station'ların alayını da 19 jant getirdiler. Lastik masrafı ağır olur ama :D
Opel bence çıtayı yükseltti yau.