:D:D
şaka maka kupa çok zevksiz ya :(
Printable View
Almanya kupayı götürücek :)
yazık oldu ispanyaya.. bide favoriydi yani..
ispanyaya yazık oldu ama isviçreye de helal olsun.. ha bu arada eren derdiyok hakan yakın gökhan gibi oyuncuları veya almanyadaki mevlüt ü milli takıma kabul etmeyipte afrikalı adamı türk vatandaşı yapan federasyona da helal olsun.. fark bu işte afrikalılar bizde ama biz trdeyiz.. bizim ırkımızdan olan adamlar o ülkelerin vatandaşı olarak kupadalar.. :(
ispanya toparlar cok iyi bir kadrosu var cünkü top adamların ayagına yapışıyo resmen almanya ispanya finali olabilir
şili honduras maçı çok zevkliydi hiç ortasaya yk defansdan alan forvete kadar koşuyordu maç nasıl bitti anlamadık :)
ispanya 10 liramı yedi :D
o deilde ben başka bi şeye sarıcam,bu trt ye kıl olmaya başladım.dün güney afrika maçında iyice arıza yaptım 5 dkda bir muhsin ertuğral'ın öğrencileri,yok muhsin ertuğral yetiştirmiş.Lan arkadaş bi insanın bu kadar reklamı yapılır mı ya,para versen bu kadar reklam yaprıtamazsın yani.maç sonu ve öncesi yorumlarda sürekli yine bu muhabbetler.Bakın dikkat edin sizinde garibinize gidicek
dün haberlerde gösteriyordu yeni nesil televizyonlarda o vuvuzela mı ne zıkkımsa onun sesini kısma yöntemi vardı :D
Arjantin-G.Kore maçı 2-1 oldu... dk 45.. ilk yarı bitti...
o vuvuzela dan bende var ama çalamıyorum :D bu elemanlar nasıl öyle çalıyor anlamadım :D
aha 4 oldu :D
http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.t...key.com/forum/
techturkey yeni adresi
Kupadan hiçbir zevk alamıyorum :(
meksika fransaya şaka yapıyor 2-0
İspanyanın ardından fransada gitti :)
Favorim Almanya. Avustralya maçı çok zevkliydi.
viva mexico :)
cezayir böle oynarsa yener ingiltereyi