çok doğru diosn ndn öle anlamadım :D 50 milyon shellden aldım 220 menzildi bitince aynı fiyattan Bp ten aldım 280 menzildi bunu anlamış deilm :D
Printable View
PO 97 en iyisi ;)
genel olarak shelli tercih ediyorsunuz sanırım
aklı kelden benzini şhellden alacakşın :)
Shell'de Dunkin Donuts var ayrıca sabahları taze sıcacık poğaça o yüzden Shell :D :D
1 bp,
2 opet,
3 shell
Kavacik BP, her zaman, butun arabalara, yillardir tek sorun yok.
Ulan Bende Maslak Opetten Alıyodum Değiştirsemmi Napsam d4d 750 km falan gidiyor bir depoyla
Nerden alırsan al Würth Octane arttırıcı forever :D
Beşiktaş Çevresinde En iyisi Hangisi Pekii...Zincirlikuyu shellmi
Sheel'den alıyodum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. PO aldım geçenlerde sanki araba daha çok km yaptı gibi :D Psikolojik olduğunu düşünüyorum. ;)
Rafineriden alıyorum :D
artık petrol ofisi
ingilizlere amerikalılara fransızlara kazandıracağıma kendi insanım kazansın...
kemer de bp den alıyorum..bazende opet ten alıyorum..bp nin hemen karşısında po var sahipleri aynıdır güvenle alabilirsiniz :)
Ben evime yakın olan ve son derece memnun olduğum ziverbey BP'den alıyorum sürekli yakıtımı.Çok ters yerde yakıt almak dururmunda kalırsamda opet ya po.Shell'den kesinlikle yakıt almamaya çalışıyorum
en iyi petrol ofisi istasyonu hangisi o zmn :D
Anadolu yakasında en iyi PO lar bence Koşuyolu PO ile Göztepe minibüs cad. üzerindeki PO.Avrupa yakasına yabancıyım malesef:)
Hatta Şöyle Bir Soru Yönelteyim İlgisini Çeken Olursa Yazsın Lütfen...
En iyi Mazot Nerde...
Maslak Opet Askerin Diye Ben Hep Ordam Alıyorum Fakat Cidden Bir Depoyla 700 750 Km Arası Yapıyorum...Başka İstasyonlardanda Korkuyorum Bu Pistonu Delikli Vtı'ları Göre Göre Allah Muafaza Diyorum
Avrupa Yakasında Beşiktaş'a Yakın Hangi İstasyonları Önerirsiniz Mazot İçin
demırkapıda po var 2 senedır ondan alıyorum on numara
yazıları okudukça marketlere meyve bakmak için gezen teyzelerin konuşmalarına benzer bi konuşma varmış gibi hissediyorum :D
Ben hep opetten alırım. Hatta Maslak Opet en iyisi geliyor. Ama şimdi evimin oraya büyük güzel bir Opet açılıyor. Bundan sonra benzini hep oradan alıcam.
Genelde Opet bulunmadığı yerlerde Shell
Halkalı Shell.. Yeni açtı adamlar istasyonu hizmetleride iyi yakıtlarıda..
shell iyidir
alibeyköy-karadolap totalden alıyorum mazotu özellikle
benzin alırsam sanko opet
gazda sanko opet :)
evimin yakınında olan shell den alıyorum...eğer ordan almadıysam shell,opet,po sırasıyla istasyon bakınıyorum :) ...
shell:icon_tup:
clio ya benizini shell 97
palio ya lpg yi petrol ofisi :)
Bakırköy sahil yolu opet.. 97
Pahalı diye shell den almıyorum, Opet 97 yi tercih ediyorum..
shell......