nannn bu aracı ben biliyormuyum istanbul maslaktan mı gelecek bu bak vallaha kan çıkar :D
Printable View
bro bizim ceco yüzünden isthanbhul'a küshtüm adam beni yaşntıdan soğutuyore
İzmirde sürtüyorum şu time' larda (ksupra için ist. gelirim belki olursa seni mobil iletişim cihazından ararım.)
sağ değilmi yaHu:beuj: :D laci 97 cabrio için diyosun dimi
yok olm e30 sandıkta ondan atladık mmustuyla :D
siz derken muştu yu ziktir et :D:D:D
kelepir kazasız değişensiz 80.000kmde orijnal 325 coupe isteyen? 18.000 TL
derrrrrrrrrrrmişim :D:D
hahaha :D :D
Ludacris, F.A.T.İ.H, onurgoyunc, semehe, ugur, vtc mania
Allah tan admin yok konuyu okuyan :D konu kitlenecek gibime geliyor :hehe:
muştu kanka senin bana 400lira borcun vardı hala ödeme yapmadın ? onu silerim, ver 200lira sana e30 cabrio bulayım
http://img696.imageshack.us/img696/1542/lucadris33.jpg
bir güncelll cekeyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-yok-4/detay/
bu araç hakkında bilgisi olan var mı
bu arabaları eray biliyor genelde..eminim sonuna kadar yardımcı olucaktır sana .....
:)
yusuf görebileceğin en temiz e30 lardan biri satılık şuan 4kapı ama :) aklında olsun dönersim bana
en temiz 4 kapı 320 izmirde :)
21 az istemis biraz daha ucsaymis...
bu arabayı 1 saatle falan kaçırdım ilanı akşam koyuldu akşam teli kapalıydı vatandaşın sabah aradım satılmıştı
izmirden 13.000 liraya satıldı bu araç döşemeleri biraz kötüydü onlarıda yaptırmışlar
adamlar sahibine ulaşamayınca gece yola çıkıp izmire gitmiş ve sabahın köründe almış öyle diyim :icon_tup:
4 kapı ilgimizi cekmiyor kuzenin abi :) illede cabrio cabrio :D
abi temiz temiz nereye kadar :D bide temiz cabrio bulsanıza bana :P :rolleyes: :rolleyes:
e30 cabrio ya 40 küsür fiyatlar isteniliyor desem :) :confused:
temiz diyorsun yani mustafa abi :)
temiz demiyorum :D ama temiz olmasa bile 13 liraya alınırdı gözü kapalı :D
akşam izmirden mustafa ile konuştum saat 8-9 falandı arabanın sahibinide tanıyordu aradı adamın teli kapalı sabah yanına gitti erkenden ki araba satılmış :D