kendi aramızda keyfine buluştuk önce yemek yedik sonra avrupa tarafında gazladık dönüşde gene yemege gittikdostca ayrıldık deneyen arkadaşlar yazar buraya sonuçları.
kendi aramızda keyfine buluştuk önce yemek yedik sonra avrupa tarafında gazladık dönüşde gene yemege gittikdostca ayrıldık deneyen arkadaşlar yazar buraya sonuçları.
Seviyesiz geçme-geçilme muhabbetlerinin olmadığı,geçilenlerin bile mutlu olduğu çok keyifli bi akşamdı herkese teşekkür ediyorum![]()
araçlara maşallah çok güzel deneemeler olmuş kazasız belasız
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
sürprizlerle dolu bir geceydi, ben acayip eglendim, benim tespitim tt li arkadaşın aracının bundan 1 ay öncesine göre hissedilir şekilde hızlandığı yönünde egerki araca yeni bişeyler yapılmadıysa tek ihtimal kalıyor oda kullanım, tekrar tebrikler kendisine,,
vtc yasin kardeşimle olan denemelerimdende acayip zevk aldım gerçi aracının 5.vitesinde problem var dedi ama yinede 5.vitese kadar olan hızlanmalarda hep yakın gittik ama o 5 yokmu 5
diğer arkadaşlarda yorumlarını esirgemesin, enkısa zamandada tekrarını yapalım,,,
TeamPASAOGLU
sizin adınıza sevindim...
güzel bir akşam olmuş anlaşılan...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
geçilmeyecek geçmeyecek araba yoktur önemli olan kullananın adam olmasıdır
tatlı atışmalar olmalı tabiki yakışan denemeler olmuş![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Dostca denemeler herzaman çok zevklidir.
sonuçlar nedir?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
[QUOTE=bs type-r;1470788]sürprizlerle dolu bir geceydi, ben acayip eglendim, benim tespitim tt li arkadaşın aracının bundan 1 ay öncesine göre hissedilir şekilde hızlandığı yönünde egerki araca yeni bişeyler yapılmadıysa tek ihtimal kalıyor oda kullanım, tekrar tebrikler kendisine,,
teşekkür ederim serhat abi o 1 ayki denemye arabayı aldıgımızn 2 gün sonrası gelmiştm ve stocktuşimdi ise downpipe war son susturucum orjinal hala para buldukça bişiler yapıcam inşallah
senin araca ise ayrıca bir maşşallaah demek istiyorum burdan allah kaza bela vermesin
![]()
videolar çok iyimiş arabalrda güzel yürümüş maaşallah
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
harbi ya bu videolar nerde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)