Slm
yukarıdaki mesajıda ciddi misin?
Printable View
Coni sana bosuna demedim icime sinmedi die :)
çok kafaya taktım beyler beni bilgilendirin boş yere 450 km yapmak istemiyorum
Şöyle söyliyim zamanında sağ tarafı traşlanmış bir beyaz Cupra vardı sunrooflu hatırladığım kadarıylada plakası buydu. Ondan sonra kazalı hali ile o evoların S2000 lerin satıldığı ONE CAR mı ne ise o galeride satılıktı hatta üzerindede momo corse siyah jant vardı çarptığı tarafa o jantları takmışlardı.. Daha sonra aracın ilanı çıktı yaptırılmış şekilde 48 gibi bir fiyatlara fakat o aracın içinde ekran falanda vardı..
Benim bildiklerim bu şekilde zaten sunrooflu beyaz gördüğüm tek cupra bu ve o kazalı olandı. Aynı araç olabilir kesin birşey söylemiyim ama Urfa (Gökhan) baktı bu araca boyalı çıktı sanırım.
Buarada araç sahibinden.com aracılığı ile satıldı yazıyor şuanda :)
cevabın için teşekkür ederim,
ben 2 tane beyaz sunrooflu cupra var diye biliyordum.. 1 tanesi çok dağınıkmış..
ama daha anlayamadım dağınık olan bu mu diye.. şimdi de şaşırdım kaldım sahibi kesinlikle boyasız falan diyor ne diyeceğimi de bilemedim valla
cuma gününe otelde yer ayırttım bilet aldım 2 kişi :) nolcak bu iş anlamadım gitti
satıldı yazıyor cunku ben sahibine cuma geliyorum herşey deidğin gibiyse aldım arabayı dedim :)
Rica ederim.
İnşallah dediğimiz araç bu değildir ama yanılıcağımızı pek sanmıyorum çünkü Urfanın baktırdığına eminim. Sen istersen bir görüş eğer sırf bu araç için gelicek isen Gökhanla bir konuş o baktırdıysa boşuna sırf bu araç için gelme yazık günah ***** bi çok kişi var boyasız falan diyip sonra süpriz çıkan boşuna sinir bozukluğu yaşamayın..
cem
sadece bu araç için istanbula geliyorum babamla
gokhanın numarasını pm atarsan sevinirim..
iyi geceler..
Hakan "ben 2 tane beyaz sunrooflu cupra var diye biliyordum.. " demis.. Senin arabanda avatardan gördügüm kadarıyla sunroof yok.. :soru:
ok aldım ben arabayı arkadaşlar :)
fikirleriniz için teşekkür ederim,
saygılarımla
pert fln degilmiymis :)
Hayirli olsun
tam kesin bilgi olmadan yorum yapmasak iyi olur. sonuçta araca bakan vede baktıran arkadaşlar olmuştu onlar yorum yaparsa daha net yardımcı olmuş oluruz.
Hayırlı uğurlu olsun.. allah pişman etmesin :)
Hadi hayırlı olsun Hakan :)