cok tatlı cok seker bısey bugun aldım 2 aylık.isim bulamadık tork dedım tork dıye dısı ısım olmaz dedıler bulamadım vallada bi isim.ama ınanılmaz sevımlı bısey masmavı gozlu.sımdılık bıkac resım koyuyorum
![]()
cok tatlı cok seker bısey bugun aldım 2 aylık.isim bulamadık tork dedım tork dıye dısı ısım olmaz dedıler bulamadım vallada bi isim.ama ınanılmaz sevımlı bısey masmavı gozlu.sımdılık bıkac resım koyuyorum
![]()
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
çok tatlıymış yaa çok seviorm bu huskyleri sıcak ama ii küfür ediodursürekli ıslat
![]()
tesekkurler arkadaslar.terasda beslıycem.zaten mayıstı arabada gelır gelmez yıkadık abımle agladı bıraz ama yıkadık genede.
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
çok tatlı maaşallah![]()
maşallah çok güzelmiş bende almak istiyorum yakın bi zamanda ne kara aldınız acaba fiyat olarak mahsuru yoksa öğrenebilrmym
maşallah sevimli![]()
valla kardes benımde uzuun zamandır aklımdaydı husky fakat gecen gun cevıkkuvvetten egıtımlı 16 aylık k9 getırttım buyuk geldı alısma surecı falan ıstemedım arkadasa verdım varuyken daha ııı olur dusuncesıyle.senın arayısınıda gordum konundan hatta o arkadasa bende msj attım saolsun yardımcı oldu fakat ıstanbul..bende bugun gıttım aldım.270 lıra verdım kardes ama umrumda degıl ınan parası cok tatlı cok seker bısey.imkanı olanlara tavsıye ederım.ıyı dıleklerde bulunan herkesede tesekkur ederım
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
+1907
4 5 sene boyunca baktim safkan bal rengiydi gozleri essek gibi oldu koca bahcede besledim egitime gonderdim kendim egittim ama yok banamisin demio kafasina gore surukler
Masallah cok tatli ama laf anlatmasi cok zordur soliiim ve cok fazla uluyorlarcok sikayet alirdim.Benimkinin adi capkindi
![]()
Mapped by DR.ECU
Maşallah cok güselmiş mesela isim Daısy olabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)