izmir ülkü de kartinglerin durumu ne durumda şuan mustafa abiyle konustumuzda en son bi değişiklikler olucağını söylemişti ama ben merakla bekliyorum acıkcası orası mustafa abinin dediği şekilde olursa izmirde çoğu yeri sollayıp geçer.
izmir ülkü de kartinglerin durumu ne durumda şuan mustafa abiyle konustumuzda en son bi değişiklikler olucağını söylemişti ama ben merakla bekliyorum acıkcası orası mustafa abinin dediği şekilde olursa izmirde çoğu yeri sollayıp geçer.
kartingler geçen cuma gayet iidi
neyi kast ettiğini anlamadım. Aralarında 9 hp likte kullanabiliorsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yok mustafa abi kartingleri yenilicez felan demisti sanki öyle kaldı aklımda şuan nası gidiyo bilmiorm onun için sordumşuan en iyi gidenler kaç hp lik
Orada çok farklı gokartlar var, mesela bizim eskiden open9 hp lerimiz vardı. Stok 9 hp istediğin modifiye serbestonlardan bile var hala. O yüzden kaç hplik var demek yanlış olur.
Acak ben ordayken 6.5 luklarla yarıştılar baya ii gidiodu.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ya o zmn bi org yapalım da yapıştıralım bi pistte ciddi merak ettim simdimustafa abiyle konusam bu konuyu
![]()
www.honda-tech.com
Ben uzun süre gokart enduranstada yarıştım, bunun dışında şirketler arası gokart turnuvası (6 yarışlık sezon) da yaptık. Bence tek yarıştan ziyade, akşamları olacak sezon yarışları daha çok anlam kazanıyor bilgine...
Başlıgı degıstırıp izmir sezonluk go kart turnuvasımı yapsak![]()
Organize etsin Mustafa abi falan ödüllü mödüllü![]()
siena da olur da kendi arabamızla turlasak daha iyi, geçen yıllarda yapıldığı gibi.
go-kart go cart diye yazılmaz.go cart diye bişey yoktur.go kart tır onun adı
en iyisi yarış pisti.
istanbulda haftasonu turnuva var.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
zytinburnunda abi.20 dk.elemeyi geçersen 10dk daha.2. elemeyide geçersen bi 10 dk daha.yani bütün elemeleri geçersen 40 dk gokart. toplam 60 tl
karting ligi düzenleyen bi ekip var onların turnuvası.1-2-3e kupa.ilk 7ye girene turnuvadan hemen sonra yapılacak karting ligi yarışında bedava yarışma şansı.
adamları tanımıyorum, perşembe son günmüş katılım için.pazar günü yapılacakmışlinkini bulayım atarım
http://www.barisyurtcu.com/kartingbasvuru.asp
link bu.adamlarla bi alakam yok.tanımıyorum.link koymam yasaksa kaldırılabilir özelden pm atayım isteyene
yok abi üstüne lig yarışına katılıp bide ordan kupa alıp 2 kupayla dönme niyetim var
şaka bi yana işlerimi ayarlayabilirsem niyetim var.istanbulda prof adam çok.
izmirde 2 turnuvaya katıldım birinde foto makinesi kazandım birinde 3. oldum.bi tanesinede barış abiyle katıldık.50 kg bi eleman var,arkasına yastık koyuyo ayakları ersin diye,e tabi ben 85-90 kilo ile 6,5 hp kartta geçemiyorum startta onuben yakalayıp geçene kadarda yarış bitiyor
hele bide izmir pistinde 10-15 dk yarış boyunca 50-60 kg adamlara savunma yapıcam diye arkama bakmaktan boynum ağrıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)