benden başka kimse açıklama kısmını okumuyormu ? lpgli bir araç nasıl temiz ve bakımlı olur...
Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-ekonomik-wrx/detay Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
ya ne sedanı:soru: manyakmısın 4 tane kapının hangi biri ile uraşıcan. yazık değilmi, ayıp değilmi, günah değilmi, nerde yetimin hakkı, zalimin zulmü, kapı çıtalarının boyası attı derdi yok, fazladan menteşe, kapı kulpu yok :hehe: nasıl bi açıklamadır yaHu valla m3 ten soğudum :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-kazasiz/detay
güzel bir WRX'e benziyor.
Wrx kullanıcısı olarak haddim olmadan bilmediğiniz aracı -çizikten boyalı aşırı yuklü araç al ma yın. Kimse araca dünya masraf edip size sunmaz canını alır posasını verir hesaplı aldım derken macera maddi-manevi başlar . Bir arkadaş sadece şanzuman için 5.000 tl ile başladı da sizler bu hataya düşmeyin.subaru olsun diye yanlış yapmayın tşk.ederm.
bu gun ıtıbarı ıle bakmya gıdıcektım once ıkıncı vıtes olan sanzıman sımdı komple telefonda komple bıtık oldu ıstanbula yurumez denıldı arka sag camurluguna kızgınlıgında yumruk atılmıs :D hatası warmıs yanı ılk gun 20000 e bırakılan arac sımdı bırden 22000 e yukseldı arkadaslar benden baska dusune warsa 20000 e wercek
nedense sorduğum tüm arabalarda ya kızgınlıkla üstüne yumruk atılmıştır, ya denyonun biri sağ ön çamurluğu, kaputu çizmiştir (hatta kaputu zorla açıp kule içlerini çizmiştir) o yüzden boyanmıştır, ya arabaya asit felan dökülmüştür ya da kuş sıçmıştır ondan boyanmıştır ama asla kazadan dolayı olmamıştır.
bendemi hatta bizdemi talihsizlik var?
arkadaslar 2001 senesınde bole beyaz renk bır wagon maslakta subaru servısınde fena sekılde dagalmıs perte ayrılmıstı antalyada kaza yaptı demıslerdı...
haberınız olsun bu arabamı degılmı bılemem...
lpgli olunca araç bakımsız ve dağılmış mı oluyor ? hemde servisin montaj yaptığı bir marka... umarım sahibi okumamıştır. burada amaç tanımadığımız araçları karalamak değil bildiğimiz araçlar hakkında yorum yapmak olmalı bence.
Alıntı:
benden başka kimse açıklama kısmını okumuyormu ? lpgli bir araç nasıl temiz ve bakımlı olur...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...x/detay´isimli üyeden Alıntı
TELEFLEX GFI TURBO LPG KİT ( CNR-EXPO 2010 CNG LPG FUARI İÇİN ÖZEL GETİRTİLMİŞ VE ÖZEL MONTAJLANMIŞ BİR KİTTİR),
ÜST DEVİRLERDE KESME GİBİ PROBLEMLER KESİNLİKLE YAŞANMAZ. BU KİTTE ÇİFT ECU ÇİFT REGÜLATÖR VARDIR, ÜST DEVİRLER İÇİN DAHA BÜYÜK REGÜLATÖR DEVREYE GİRER (3YIL GARANTİLİ)
BU ARACA LPG OLUR MU DEMEYİN, AVRUPADA BU KİTLE WRX'LER SIFIR OLARAK SATILIYOR, PERFORMANSTA KAYIP %2 CİVARI ODA TÜRKİYEDEKİ LPG OKTANININ DÜŞÜK OLMASINDAN KAYNAKLIDIR. ( YERKA DA TELEFLEXLİ ARAÇ SATIYOR DİYE BİLİYORUM....)
maksat araç karalamak değil, subaru ve turbo mantık çatışması var. böyle bi uygulama mantıklı olsaydı bu kadar kişi yakıta ayda x milyar dökmezdi :)
servis para kazanmak ister her zaman, en yakın ve gördüğüm örneği renault yetkili servisinde scenic araca lpg bağladılar kısa bir süre sonra motoru yakmış :confused: sonrasında servis hasarı kabullenmedi...
bunuda geç sen bir tarafdan güç ve hız istiyorsun diğer tarafdan az yaksın maalesef böyle bir kavram yok günümüzde... biraz mantıklı şeyleri savunun...
her zaman yüklü araca kuşku ile kakarım nasıl kullanıldıgı çok önemli tabiki geneli böyledir demem BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ORJİNAL OLMASI DIR.YÜKLİCEKSEM BEN YAPMALIYIM BENİM FİKRİM.
bi yerde haklısınız. tanınmayan bilinmeyen olur servis ne kadar iyi desede insan içine sinmez.
da mantıklı yapılmış bi setup varsa veyahut araç geçmişini biliyorsam neden o aracı almayayım yada çok iyi bi referansı varsa(otorite olarak kabul biri,birileri herhangi bi kurum) yüklenmiş araçta gönül rahatlığı ile alınır.
bi yerde haklısınız. tanınmayan bilinmeyen olur servis ne kadar iyi desede insan içine sinmez.
da mantıklı yapılmış bi setup varsa veyahut araç geçmişini biliyorsam neden o aracı almayayım yada çok iyi bi referansı varsa(otorite olarak kabul biri,birileri herhangi bi kurum) yüklenmiş araçta gönül rahatlığı ile alınır.
çok doğru ...........bildik araç lar başka.tabiki......katılırım..