106 gti ile en az 7 8 kez sivas a gittim o yuzden 200 bin falan ist o kadar takılmadım
106 ile uzunyol cok zevk li, oluyo
Printable View
arkadaşlar konuyu açanla bu arkadaş kesinlikle aynı kişiler :) çok uzatmamak lazım
cengaver
Mesaj gönder Kullanıcı Listesi Son Aktivitesi: Bugün 17:02
Şuanki Aktivitesi: Foruma Bakıyor Body Kit
Kullanıcı Listesi
Add to Contacts
Add to Ignore List
cengaver - Mesaj Gönder
cengaver - Özel Mesaj gönder
HakkındaStatisticsİletişim Bilgileri» Hakkında
cengaver Hakkında
Yaşadığınız Ülke/Şehir
ist
Doğum Günü Tarihi
October 29, 1990 (19)
Tüm Mesajları
13
34 fc 0079
34 fc 0079 Hakkında
Yaşadığınız Ülke/Şehir
TURKİYE İST
Arabanızın Modeli
2 günlüne vti
İlgi Alanlarınız
pixel car
İmza
Doğum Günü Tarihi
October 29, 1988 (21)
Tüm Mesajları
54
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/47748-basimiz_sag_olsun.html
106 gti iyidir pişmn olmassın
gündekik kullanımda tavsiye etmiyorum üzer:D
konu kasap konusu olmuş orayı kes burayı ısıt
Fati o bisirü vti si olan yaşlı dede geçen gece rüyama geldi oğlum sana bi trick vericem dedi bu senin dediğin pıstırma taktiğini uyguladığımız araçlarda helozona mavi su hortumu geçirirsek çim sulama için olanlardan süper bi yol tutuş elde edeceğimizi söledi sana da geldimi o dede ?
konuya bak ajan seko :D
orta bişi alabilirsin o fiyata..
bence böyle insanları silmeyin. ailelerine ulaşın ciddi kişilik sorunları var, tedavi olmaları laızm
:D ayen yorumdan haber alalım...
Artık sorgu açanlardan birisi alsın 106 GTİ ..Ben alamadım
daha da sorgu morgu açmıyorum :D
13.000 TL'ye seni her daim sanayiye gondermek zorunda kalmayacak bir 106 sahibi olabilirsin. Ama bence cogu arkadasin soyledigi gibi sabirli olman gerekiyor .. Ve sunu da dusun 106 sahibi olmayi bunyen kaldiracak mi ? Gulu seven dikenine katlanir misali .. Yani Japon arabalari gibi cok saglam degildir ve elbette soylenildigi gibi " kibrit kutusu " veya " tabut , cop " falan da degildir .. Yanlizca cit kirildim bir aractir bazi zamanlarda ama bu tamamen senin kullanimin ile alakali olacaktir. Arabanin canini alirsan , elbette o'da seni uzecektir .. Mesela sana 106 nin " 6 ayda bir on takim yaptirirsin " gibi seyler soylenirse keisnlikle buna inanma .. 1.5 seneden fazla bir sure kullandim & o zaman zarfi icerisinde on takim degistirmek mi sadece 2 kere rot baslarini degistirdim. Torsiyon derler , o'da hikaye belki torsiyon bilyelerini degistirmen gerekebilir o'da 70-80 TL gibi bir rakamdir .. Ama cani alinmis bir 106'nin torsiyonlarindan gelebilecek gacirti gucurtu sesleri kacinilmazdir .. Tadini aldiginda birakamayacagin bir araba olacagina emin ol. Tabi hastasindan hastasina degisir. 6 ay once sattigim arabamin bugun hala Rolling videolarini izledigimde veya fotograflarina baktigim da 10 senelik sevgilimden ayrilmis gibi duygulanirim .. Agladigim zamanlari soylesem inan abartmis olmam :)
bu pixelciler kendi sitelerinde yarıs duzenlıyolar araba yaopıolar paıntte snr drag yapcaz sunla bn dıolar snr admın gelıo kafasında yarıs duzenlıo snr acıklama yapıo.
1ncı araba ıste su gıdıodu vırajı alamadı patladı dıerıde got ata ata kalkıs yaptı dıe hayalı yarıs yanı fazla gormemek lazım.
serdar 10 senelik sevgilimi :S olm kundakdamı aşık oldun :D:D
serkan bende f16 alıcam yardımcı olsana :D
bir dk dogum gunümüz aynı diye aynı adammıyız ,
bizden başka 29 ekim dogan yokmu ikisinide ben kursam dogum gunlerini degişdirir dim