Itunes u guncelliyosun 9. Surumunu kuruyosun pc ye
Sonra telefonu takip update diyosun hatta demiyosun kendi soruyo zannedersem
Toplam 450 mb gibi bisi iniyo itunesla beraber baya uzun surcek yani :)
Printable View
Telefonun turkiyeden alinmaysa bi numarasi yok update diosun bitiyo ama yurtdisiysa unlock jailbreak fln bi numaralar var daha pazartesi cikti os4 ona jailbreak gelmismdr bilmiyorum telefonu burdan almadiysan kurcalama henuz bence :D
Takinca sorar yeni os var yukliyimmi diye
Sormassa itunesda telefonu sec orda ana ekranda update var ordan hallediosun
buldum şimdi eywallah saolasın çok makbule geçti
Aslinda bizi yiyolar ya 2010 un gungoreninde avrupanin ortasinda bi duvarkagidimi gosteremicek biraksinlar trasi :D
Yaaa arkadaşlar yüklerken lüzumsuz herifin biri aradı i tunes la bağlantı gitti ve tüm fihrist im tüm resimlerim programlarım gitti nasıl geri getircem ben bunları restore yaptım geri getireyimmi falan diye birşey sormuyor maf oldum ben bütün fihrist gitti:(:(:(:(:(
Itunesda sol tarafta tlfna sag tikla backup cikiyomu bi bak bklm varsa geri getirir yoksa evlat acisi
çıkıyor bide restore from backup çıkıyor hangisine tıklıcam
can 3d wallpaper muhabbetı ne abı?
bitti benim güncelleme arka plana resim attım süper oldu :) birazda hızlanmış gerçekten menüler.başkada bi özelliği war mı bilmiyorum,merak eden arkadaşlar warsa sölesinler bakıyim deniyim ben pek çakmıyorum :D
3d wallpaper bilmiyorum neymis :)
Restore from backup dicen eskiye ceviricek isletim sistemine dokunmadan
Bole yazip ciziorumda aysonu da geldi ins parami yatirrlar ahahha
sakın aldanmayon 3d wall paper olayına
biboha benzese bari sittirik resimler. hiç tavsiye etmiom
Yaptım geri gelmedi fihristim ne *** yicem ben şimdi
back up yapmama rağmen bütün rehberim mesajlarım notlarım ses kayıtlarım fotoğraflarım programlarım hepsi gitti olm böyle camdan atmama ramak kalmıştı telefonu :) allahtan fotoğrafları ve rehberi yedeklemiştim şimdi ufak ufak programları yüklüyorum bidahada töbe updatemiş.
mesajlara kelime arama koymuşlar beğendm çok
Benimki olmadı ne yedek kaldı ne bişey hepsi silindi gitti
3 parmak cift tıklayınca zoom özellliğigide gelmiş 4 ile
bilmiyorum farkettiniz mi ama şarjı köpek gibi gidiyor os 4 te,gece şarj ediyorm sabah %10,her şeyde kapalı telefonda halbuki.başka bu sornu yaşayan var mı?
ya bende 4 versıyonu kurdum backup fln sorun yokta bı farkta goremedım ben :D sızın dedıgınız program daha farklı bıseymı ?
Update edersek programlar,rehber,iPod vs. gidiyor mu? Yani tekrar mı yüklemek gerekiyor,yoksa oldugu gibi kalıyor mu?
Bir de iPhone 4 ne zaman geliyor TRye kesin bir bilgi var mı?
benım sarjda sorun yok ama kullanmadıgım zaman 3g ve wireless kapalı :)
Fotograflardaki yenı sekmede cektıgın fotografın nerde oldugunu gostermesı hosuma gıttı :D
Şimdi şu herşeyin silinmesi muabbeti ürküttü beni bunu güvenli bi şekilde nasıl yükleyelim cihazı shut down yapsam sıkıntı yaşarmıyım ki?
ilk yüklendiğinde bende tırstım bi baktım telde ne rehber kalmış ne app'ler sonra kendi kendine yüklemeye başladıı ama çok hafiften donarak çalışıyo sankii
bu wallpaperı 3g koymamaları kötü olmuş illa iphone 4 mu alcas şimdi:D
Noldu apaçi arabanın resmini mi wallpaper yapcan Çağlar :)
ben yukledım arkadaslar dün 3gs kullanıyorum şu anda gayet guzel calısıyo hızlanmıs menuler aşırı bir fark olmasada guzel degısıklıkler var...herhangı bısey silinmedi bende ve arkadaslarımda
Durup dururken ekran isigi yanan Varmi?
Kactir oluyo mesaj geldi diye seviniyorum sonuc husran:D
Yükledim
Pişmanım
Bi daha yüklesem bi daha pişman olurdum.
kameraya zoom gelmıs yahu :D
3g`ye yükledım biraz yavaşladı bazen salaklaşıyor çok sorun diğil bence ,yinede güzel :D