kanka bu sistemi çoğaltsak bitanede öne çeksek bi egsoz:D :icon_wack
şaka bi yanada arabanın orasına burasına kaynak atılcak. temiz olsun warex tarzı olsun egzos kazanı içersinde doğalgaz şebekesi kursun :hahaha:
Printable View
ne alaka olm yaa altı üstü boruna V boru yapılacak amma büyüttün, git varex al o zaman pahalı deme bana :D
böle gizli eksoz olacaksa hiç olmasın mali bence silencerlı kullan daha mantıklı :D
Arkadaşlar bu şekilde 2 egzoz takmak ta gerekmiyor cut out için illaki...
Son susturucudan direk dışarı vermenin performansınızı düşürdüğünü düşünüyorsanız.. modifiye son susturucunuz öncesinde yeni model Cut outlardan takarsanız , çatal yapmanız gerekmiyecek yani...
Sistemi de çok basit.. Cut out un üzerinde ufak delikler var, kapalıyken hava geçisi orjinal egzoz gibi zorlayarak olacak, açıldığında da egzozunuz normal şekilde (yani sesli ise sesli sessiz ise sessiz) olacak...
Önceki cut outlar sessiz egzozlarda uygulama yapmak içindi, bu modeller sesli egzozları susturabilmek için olacak :)
malii ye asker indirimi yapılsn arkadaşlar adam 3 vakte asker:D
mali askere gitte Esay bana kalsın artık sıkıldım. zaten kullanamıyorsun:D:D
birincisi , tolga bold kullanma :D
ikincisi, ümit istiosan oemi içeri sok magnaflow dışarda durabilir bişi olmaz
üçüncüsü, o anlatılan cutoutun şekli biçimi fotosu varmı nasıl uygulandığına dair ?
dördüncüsü, evet asker indirimi olmalı :D
Dediğim gibi inş 1-2 haftaya ürünler hazır olacak :) o zaman foto flan da koyabilirim..
yalan olacak :D iki haftaya askerim zaten
asker adam canı çeker çok açık şeyler gönderme :D
mahallede çamurda top oynıyan çocukların Esayın üstünde otururken ki videosunu çekicem :):) O karbon kaputunun üzerinde sokak kedisinin gerilirken tırnak çiziklerini... :hahaha: karda kışta çocukların içine buz koyup kartopu yapıp kızlara atığında Sıyırıp stop lambası kırılırken:hahaha::D Videosunu yollucam panpaaa:soru:
Askere göndeririz ya :D bi komutanı kafalayıp askeri araçlarla da biraz oynar :)
gökanın koyduğu fotodaki gibi mi olucak? hoşuma gitti o ama 600 diyolar çookkk :S
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5488265/detay?
Dostum bende aracıma bu cutout sisteminden yaptırmak istiyorum yakın bi zamanda ama arkadaslardan bazıları performansta dusukluk yapıyor fln diye yazmıslar ya gozum korktu acıkcası 93 delsol var bende hani arada biraz ses duyim diyodum ama kullanımı bana sorun acarmı üretimini yapıyorsun sana sormak istedim?