beni ümraniye üsküdar minüsçüsü şikayet etti
burda forum kuralları gereğince gerçek adını söyleyemediğim minübüsçü şikayet etti
Printable View
Bak dostum sen fılmlerı sokturmemek ıcın ısıne gelen yorumları goruyorsun ancak,bu olayın aynısını yaşayan bırısı olark senı uyarıyım...kagıda 1 hafta ıcerısınde sokturecek yazdıysa o hemen 1 hafta ızınlı olarak sısteme gecer yok eger sokturmezsen,yada sokturdugun halde gıdıp şubeden tescıl ettırmedysen aracın trafıkten men cıkar sorgulamada.we baglanır.ertesı gun bu sefer gıdıp sen ızın kagıdını almak,sokturup gostermek zorunda kalırsın baya ugraşırsın.we ayrıyetten cekıcı parası...
Ortada benim zihniyetim diye bir şey yok. Anlaşmamıza da gerek yok. İstesen de istemesen de benim dediğim şeye uyma mecburiyetindesin.
Kanun belli, yasa belli. Ben belli olan şeyi söylüyorum sadece. "Senin zihniyetin" dediğin şey Türkiye Cumhuriyeti kanun ve yasaları.
Türkiye sınırları içerisinde bu kanunlara, yasalara uymaya mecbursun. Uymuyorsan da bedelini öder sonra forumlarda "ama niye böyle, yok böyle olmasın şöyle olsun, çok saçma, o var ona birşey olmuyor bana oluyor" diye sabahtan akşama boş yere yakınırsın. 12-13 senede çok konuştuk biz bunları, sonucun yazılı yasa olduğunu ve değişmesinin ütopik olduğunu çok seneler önce kabullendik.
Senin zihniyetin yularıdaki tarzdaki yorumlar işte.Sadece kanunlar bilmemneler değil.Çok hırs yaptın ama gerek yok.Ben sadece isteklerimi getirdim başıma geleni paylaşmak istedim, ki forumların ve bu sitenin amaçlarından biride budur.Benim foruma öyle yada böyle birşeyler yazmam seni niye bukadar etkiledi bilmiyorum.
Neyi tartısıyorsunuzki, senelerdir konusulan hicbir cözüme ulasılmayan seyler...
TS306 önceden yazdıgım gibi, su an hicbirsey yapmana gerek yok.
2. sefer yakalandıgında izin kagıdı alacaksın o 7 günlük sürecte tanıdıgın varsa sistemden düsürteceksin bu kadar...
Hırs mı? Komik. Ben hırs yapsam elime ne geçicek? Ben, neyin ne olduğunu, neyi uygulayıp uygulamadığımda başıma ne geleceği, yakınmaların ya da dileklerin realitesinin seviyesini gayet iyi biliyorum. Bunu kabullendim ve boş yere de sağda solda yakınmıyorum. Haliyle hırs yapmamı da gerektirecek bir durum yok ortada. Hırs diye iddia ettiğin şey kendi kuruntun.
Sen gerçekleri kabullenmeyip kendi zihniyetinde devam et. Daha çook yakınırsın..
Düşüncenin neden yanlış olduğunu kanunla anlatıyorum ama büyüklerimizin dediği gibi, anlattığın karşındakinin algılayabildiği kadardır..
sonuç olarak o ceza ödeecek polisler ceza kesmeye bizler ceza yemeye devam edicez :)
bir konu daha kilit safhasına geldi :D
hayırlı olsun :D
Polislere anlatırsın derdini..Onlara verirsin cevabını. Çünki bana vereceğin cevap ne ödeyeceğin cezayı düşürecek ne de filmini sökmene engel olacak. Haliyle onlara yakınırsın, sonrasında da ya gider filmini egsosunu sökersin ya da cezasını paşa paşa ödersin. Gerçekleri kabullenene kadar da bunu uygularsın.
"Etme echel-i cuhela ile muhabbet fıttırırsın, silme cam kırığı ile dübür yırttırırsın." Sözünü kendi kendime bir daha hatırlatma vaktidir...
Benim ne yapıp ne yapmayacağım bana kalsında benim sana tavsiyem bi edebiyat forumuna üye ol ordakilerle paylaş bu engin atasözü bilgilerini burası techturkey, rolling,drag,aşırı beslemeli motorlar,superchargermı koysam turbolasammı falan biz bunları konuşuyoruz genelde bunlar bir nevi yaşam tarzı,he arada sırada polisde çevirir arabada bağlanır problem değil bir şekilde halledilir,bizim bu yaşananları burda paylaşmamız kimseyi germesin lütfen.
30/1b bende yedim aynısından..orjinale çevirip düşüm yaptıracaksın..belki izin kağıdı vermemiş olabilir ama madde zaten araç üzerinde değişiklik yapmak maddesi olduğu için gerekenleri yaptırıp tescil şubeden düşümü yaptırmanı tavsiye ederim.
Kör müsün yoksa at gözlüğü ile mi bakıyorsun? Yapacağın başka bir şey yok. Ya bu şekilde devam edip her bağlanışta ceza ödeyeceksin ya söküceksin ya da kaçacaksın. Yapacağın başka bir şık yok ortada.
Burasının ne olduğuna gelince, kuruluşundan itibaren buradayım. Kuranlar can dostum. Dün gelip de bana bugün buranın ne olduğunu anlatma. Senin arabaya vın vın dediğin yaşlarda biz burayı kuranlarla o bahsettiğin rollingleri, turbolaları, dragları gerçekleştiriyorduk. Sen 13-14 yaşında iken biz yanyana özgünler, özgürler, devrimlerle ikitellide o bahsettiğin yarışlardan biri olan draglara giriyorduk.O yüzden sitede kurulduğu günden beri var olan, tabir-i caizse piyasada senelerini geçirmiş biriyle konuşurken luzumsuz yol göstericilik yapma.
Ayrıca burasının techturkey olması düzgün bir Türkçe konuşulmayacağı anlamına gelmez. İyi Türkçeden rahatsız oluyorsan yapabileceğim birşey yok.
Benimde sana yapabileceğim birşey yok kimseylede sidik yarıştıracak halim yok.Nihayetinde aramızda yaş farkı var sen o yaşta napıosan benim 13 14 yaşında olmam çok normal ama bu tabiki senin hünerin pardon.Herkesin yaptığı ettiği bildiği kendine.Sen uzun uzun yazmaya devam et...Uzun yazarak süslü laflarla baskın çıktığını düşün sevin..
bu konu kilitlenir