sağolun arkadaşlar dün gece baştan yaptım dosyayı
Printable View
sağolun arkadaşlar dün gece baştan yaptım dosyayı
hortlatalım yeni konu olmasın , eğer fonksiyonunu kullanmam gerek ancak gereken şartları sağlıyamıyorum Excel formülleri konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
iyi akşamlar, beyler yaklaşık 1 saat önce excell de çalışma dosyamı bitirip kaydettim, masa üstüne birtane kopyasını aldım ve kopyası üzerinden değişiklik yaptım, asıl dosyamı açtığımda kopyada yaptığım değişiklik oraya da yansımış ve değişmiş bütün emeğim boşa gitti. onu geri alma şansım var mı dır ? anlayan bilen biri var ise bana yardımcı olursa sevinirim program lisanslı ürün pc de win 10. konu açmadım kirlilik olmasın diye bu konu başlığından devam etmek istedim .
Ben gene hyundai sandım
Hazır konu varken;
Windows 10 ve Office 2016 kullanıyorum, daha önce Ubuntu kullandığım için ne yapacağımı bulamadım, forumlarda da net ve kesin bir çözüme erişemedim;
Problemim şu;
Windows Office 2016 Professional Uygulaması sorunsuz çalışıyor ancak programa ait belgelerin "icon" kısmı "unkown file symbol" şeklinde bembeyaz bir sayfa, dosyaya tıklayınca sorunsuz açabiliyorum, office işlemlerini sorunsuz halledebiliyorum ama sortlanacak belgelerde ve görsellik kaybı yüzünden klasör içlerinde büyük probleme yol açıyor.
Yaptıklarım;
Sağ tıkla "open with" kısmından gereken office uygulamasını seçip "set as default" yaptım çözülmedi;
CMD'den icon.dl'yi sildim, tekrar explorer.exe başlattım, çözülmedi;
Office 2016'nın icon dosyasını güncelledim, çözülmedi;
"Programs and Features" kısmından Office 2016'yı repair ettim çözülmedi;
Çözebilen varsa büyük sevaba girer, programı kaldır tekrar yükle yapamıyorum, daha önce ki çalıştığım yerin IT'sı tarafından lisanslandırılmış, kaldırırsam tekrar lisanslı kuramam.