insanlar elinde olmayanlrı ararmış kaan![]()
hayır sen genelde düz gördüüğün direklerede tırmanıon ya ordan geldi aklıma knkaneyse asudh seviom seni
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
O beygirlerden fazlasını alan arkadaşlarımız var...
Dc 421 Header
60lık boru
Otto son susturucu
Aem v2
Act debriyaj
Paşaoğlu dynoda 235 hp vermişti..
Ölçüm yapıldığında araçta 1.6ies bujisi varmış, şuanda Ngk iridyum bujiler takıldı ve Aem v2 Sri yerine de güzel bir Cai olsa durum daha farklı olurdu..
Onur
14' f30 316
Bu kıbrıslılra ne bulsalar takıyolar arabaya sonrada modifiye ettiklerini sanıyolar genelde
Bi rengi güzel..
Dr.Ecu
o guc hangi parcalarla alınmıs ?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
tampon+jant+spoiler berbatt... yazık olmuş arabaya...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Debriyaji neden ekledin oraya anlamadim, Debriyaj yada volan in dyno verilerinde bir etkisi yoktur. Orada egzost vede header in disinda bir kac sey eklemissin. Dyno numaralari ile oynamak o kadarda sorun degil, zaten dyno kagidi getiripde 400hp yim diyenleri cok gorduk, ama pistte kalkma zamani gelince hepsinin nedense bir kac beygiri yok oluyor gibi oluyor.
Bu arada Sizin dyno werilerinizde motordaki gucu banttan nasil hesapliyor hala anlayamadim, burada bu kadar dyno war her yerde daha motorun gucunu tekerden olcen goremedim ki zaten tekere gelen guc yeterince olmadiktan sonra motor gucu istedigi kadar desin.
yani diyorsunki sözün özü dyno ölçüm yeri Paşaoğlu bile olsa dikkate almayın, itibar etmeyin... hatta araç sahibi 5-10 lira fazla verir yüksek hp çıkartırır.. bumudur bu yazdıklarından anlamamız gereken..
+ asıl önemli olan whp değilmidir. ? o zaman debriyaj gereklidir.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
2004 de o kadar uğraş et toda egzantrik,ınjen vb.. sonuç anca 243hp çıkmıştı ..öle kolay elde edilmiyor ......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)