-
Bizim milletimizde tezcanlılık cok fazla nasıl desem yol vereyım dersın arkadan öküz gibi korna calarlar yol istersin üstüne üstüne sürerler hep bi mücadele yol vermeme cabası gidecegin yere 5 dk sonra gıtsen ne olucak 5 dk önce gıtsen ne olacak..ki modifiyeli araçlara daha bi farklı davranış biçimi var neden hala anlamış değilim benide 1 hafta önce dolmuş konya yolunda sıkıştırdı aracın performansı dsuk olsa takla atmam bile söz konusuydu yani :S allah arkasında bıraktıklarına sabır versin o şöferede bin bela versin...
-
trafik polisi olsam muma ceviririm minübüs ve otobüs şöferlerini:mad::mad:
-
walla arkadaşlar insanlarımız o kdr öküzki ;
geçen bindiğim taksici hem sağ şeritte olupta sola wirajda wirajın içindeki aracı korna basa basa geçmeye çalıştı bide üstüne camı açıp adama küfür etmeye başladı ( yer dolmabahçe inönü stadı önü beşiktaş kabataş istikameti) bu arada bn çileden çıktım taksiyi durdurup indim küfür kıyamet
insanlarımız o kdr öküz olduki kendi yaptığı hatanın farkında değiller hepsi bişi olmaz deyip hayatta kalan insanlar( nası olduğunuda anlamış değilim)
bnce ehliyet werilirken herkezin psikolojik testten geçmesi we ıq sewiyesi sınırı getirilmeli
hatta 1970 senesinden itibaren olan bütün ehliyet sahiplerine bunlar yapılmalı sewiye altı kalanlara ömür boyu alışweriş arabası bile werilmemeli
-
Trafik hayvan kaynio ya insanin arabadan inipi sopayla dovesi gelio valla. Sinyal veriosun hayvan gaza basio bole bi zihniyet varmi ya. Allah bildigi gibi yapsin bu hayvanlari.
-
malesef insan hayatı bu kadar ucuz ülkemizde
-
hakikatten felaket. bugün aynısı banada oluyordu. Millet ya araba kullanmayı bilmiyor yada harbiden öküz. Adam şeridinde gidiyo bende şeridimde gidiyorum sağdan araba çıkıyo bunun şeridine geçio hiçaynaya bakmak yok direk sola kırıyo hemde minibs starex iki kere yaptı aynısını allahtan relax moddaydım sinirlenmedim. bu kadar öküzlük olmaz ya insan aynaya bakar. Direk bu kaza geldi aklıma valla :(
-
ya videyou koyun allah aşkına ya :D
-
kazayı gözlerimle gördüm, tam benim okulun önü. Metronun tam karşısında oluyor olay. Minibüsün Sağ kapısı kan içindeydi bakamadım.
O kadar lanet bir yer ki. Ana cadde, metro çıkışı, 50 şer metre arayla minibüs durakları, maslak opet, İstinye Sapağı, BP girişi Ayazağa dönüşü. Bu kadar karmaşık bir yer görmedim. Üstelik servis araçlarının orda beklemeside cabası.
Maalesef, böyle şöförler mevcut. Aynısı hemen hemen hergün birimizin başına geliyor. Allah bizi magandalardan korusun...
-
katilden başka birşey değilmiş otobüs şöförü, çoğu otobüs ve minibüs şöförü kendini trafiğin kralı sanıyorlar ama bu kadarıda fazla.. yazıkkk! sabah sabah üzüldüm hyundai nin şöförüne Allah rahmet eylesin......
-
Kazanın ardından oreadan geçiyordum. ben geçerken yaralıyı araçtan çıkartıp hastaneye götürüyorlardı. bedne nasıl kaza oldu diye düşürüken demekki şerefsiz bir şöför yüzünden meydana gelmiş... yazık çok yazık
-
Allah rahmet eylesin..kaçan şerefsiz bunun vebalini nasıl ödeyecek?..
benim bir tanıdığımıda kamyoncu sıkıştırmıştı..kamyonu durdurup adamı öldüresiye dövmüştü.
-
aynısını bana ankara yolunda tır yaptı.bariyerlere sol 2 kapıyı surtmekle kurtuldm. ama o p.. kacamadı zorda olsa durdurdk.otobus tır halk otobuslernden bu yuzden hep korkarım allah rahmet eylesn
-
bende haberlerde izlemiştim. bu herif hapse girse insanın içi soğumaz valla
-
ya bunuda geçtim kamyon park alanında bi kaza vardı haberlerde adam yolcu otobusuyle park alaanında bi kamyonla çarpışıyor asıl cinayet budur valla park alanlarımı değişti benmi görmeyeli bişeyler oldu park alanlarına çözemiyorm... 25 kişi yaralıydı kaza sonrası
http://www.haber7.com/haber/20100619...-23-yarali.php
buyrun linki
-