http://i1006.hizliresim.com/2010/6/18/4194.jpg
Karne Sevincim :D
Printable View
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/18/4194.jpg
Karne Sevincim :D
gözünüz aydın hayırlı olsun :D
Malesef 3 Sene Sonunda Bu Sene Atıldım :(( lise 1'de kaldım.Sonra Diğer Sene Geçtim 2'ye.Malesef Bu Senede 2'de Kaldım.Ve S.ktirName İle Şereflendim :(
Lise gibisi yok cidden 4 sene oldu mezun olalı hala dün gibi aklımda keşke dönebilsem diyorum o günlere :)
76 gün devamsızlıkla ekimde açılıp nisanda kapanan okulu bitirmiştim 14 dersten 13ü kırık 9 u 0 özel okuldu mezun olduk :D
kürtaj oldum diye rapor almıştım arkadaşın abisinden alıcak rapor kalmamıştı artık :)
lise gibisi varmı be ;)
Çok şükür benimkide bitti kalmadna sağ salim bitirdik ilk başladığım zamanlarda bitsin diye gün sayıyordum hatta duvara çeltik attığım bile olmuştu :hihih: şimdi bitti diye üzülüyormuyum hayır :D pişman değilim :redspotda:redspotda
benimde 4. senem bitti seneye 5 hayırlısıyla bide ben bitirseydim :/
liseli detected.
Harbidende Lİse bitti artik bi Üst sınıfa geçtik okumuş insan olduk hemi :D
o değilde cem bizde yaş itibari ile dedelere doğru koşturmuyoruzdur umarım :)
2 bilkent diploması:cool::smokin:
Darısı başınıza gençlik. Lise gibisi yoktur çok ararsınız bugünlerinizi. Hatta elimden gelse ben hala okurum. Lisede sınırsız raporum vardı 15 gün devamsızlık yaptım sadece deli mi lan bu diye bakarlardı, o kadar zevkli olm okul :D
:D :D :D :D :D
okulun önünde bekledim saatlerce.
ek dersin var imiş , üşüdüm ben kantinde
okulu tavaf ettim , hemi de 7 kere
müdürden dayak yedim , fazla ısrar edince...
(nakarat)
liselim , bak arabayla geldim
liselim , teybe son ses verdim
liselim , bir de patinaj çektim
liselim liselim ah liselim
liselim , seni almaya geldim
liselim , cebini aç mesaj çektim
liselim , tut elimi gidelim
liselim , güzelim aah meleğim
(şiir kombinasyonu)
liselim , seni almaya geldim
ama geçen gün öyle yapmıyodun
el sallıodun yanında başka biri vardı
aa yaa arabaya binerken öyle demiodun ama..
liselim , üniversitelim , açıköğretimlim , sınıfta kalmışım , her ne olursan ol seni seviyoruum
teşekkür butonu yokmu sohbet be :P :D
tşk pis kib aeo
düzden 4 senenin sonunda bitirdim üni-1 bitti 2 geçiyorum ama lisenin tadı hala damağımda keşke sabah kalktıgımda liseye gidebilyseydim. :(