bu özel jant yapma olayı 50.000 lira falan tutar sanırım
Printable View
bu özel jant yapma olayı 50.000 lira falan tutar sanırım
Yaa ben mesela işin üratim ustalık konusundan anlamam... Ancak sanırım mesela 16 '' in kalıbı zaten hazırlanılıyor. onun dışında orta bölüm cnc falan tarafından işlenerek yapılıyor. hatta diğer sayfada arkadaşlar resim koymuşlar. 3 parça çeklinde bu ve benzeri gibi sanırım.. bakalım ne çıkacak...
Alınabilir fiyatlara özel yapım sağlam ve hafif bir jant üretebileceğinizi sanmıyorum.. Umarım yanılırım..
Yapabiliyoruz demeniz beni tatmin etmedi, yanlış anlamayın, ayrıntıları öğrenmek istiyorum. Sonuçta aracıma takıp hız yapıcam viraj alıcam, kırılsın istemem. hangi malzemeyi kullanıcaksınız ve 17-18inc 3 parça jant kaça mal olucak?
Bizde forged aluminum'dan jant ürettik, ayrıntılıları bir konu açıp paylaşırım, malzemesi rusyadan sertifikalı Al geldi falan, bir jantı işlemek 23 saat civarı cnc sürdü. yani üretebiliriz demeniz iş için çok kolay bi kelime olmuş :) Ben daha üretime devam edicem, eğer benden daha ucuza üretebiliyorsanız, size yaptıralım. Ayrıntılı bilgileri bekliyorum. kolay gelsin.
hehehe sağolasın ben yukarıda da deidğim gibi işin üreitm ve işçilik kısmından anlamam sonuçta yapacak kişi yaparım diyor.Daha öncede yapmılmış sanırım. yukarıda üstadın da paylaştığı linkteki gibi jant yapım sürecini gösteriyor seri üretimde, evet hiçte basit ve kolay bir işe benzemiyor. Bakalım ne çıkacak ortaya....