büyük geçmiş olsun.birde kusura bakmazsan sizi referans göstersek bizim aracıda kaça boyarlar ..fiyat konusundada bizi aydınlatırmısınız.tşk.ederim
Printable View
büyük geçmiş olsun.birde kusura bakmazsan sizi referans göstersek bizim aracıda kaça boyarlar ..fiyat konusundada bizi aydınlatırmısınız.tşk.ederim
Herşey çok güzelde keşke sohbete açmasaydınız konuyu yaaa:)
bence bu herhangi bi insanın işi olamaz. bi tarafı çizdin hadi öbür tarafıda çiz hadi kaputa çiz ama tepesine çıkıp tavanı çizmek direk kasıt geliyo insanın aklına. şimdi takan insan allah korusun boyandıktan sonra da takmasın. dikkat edin valla çok üzücü olur.
bu kadar kötü sözden sonra bide iyi bişey diyim :D
çok güzel olmuş maşallah maşallah :)
mehmetcim harbi kafayı sıyırmamak elde değil neyse yeni hali çok güzel olmuş geçmiş olsun...
cok gecmis olsun...
boyadan sonra tertemiz olmus, gule gule kullanın, kazasız belasız...
gecmıs olsun ama sımdıkı halı daha guzel maşallah
Ben de katılıyorum, hani çizerler de bu kadar çizilmez.. Daha dogrusu bu kadar çizilenini hiç görmemiştim.. Mutlaka bi cekememezlik, eskiden kalan bişey olmalı diye düsünüyorum.. Hic düsündünüz mü öyle bi olay, ya da kişileri?
Bi de ne olursa olsun, ben dikmende oturacak olsam bu tarz bi arabayı kesinlikle almam, kullanmam..
Bu arada cok cok güzel olmus yeni hali, kazasız belasız..
way o. çocukları her yerini çizmişler :S
boyandktan sonra gusel olmus ama maşallah Allah tekrarını yasatmasın.
çok da aman aman bi araba değil ama birinin gözüne batmış demekki kadir abi
direk planlı bi iş ama daha orataya çıkan bişey yok
hayvan olsalara yine iyi
saolun teşekkürler
kimseyle bi alıp veremediğim yok ama yapanın benle varmış heralde
saol komşu
herkesin aklına bu geliyor, hayırdır inş:D
saolun
çok teşekkürler
saolun
tek tesellim sonunda güzel olmuş olması
156.000km de. kasası fln düzgün yoksa uğraşmaz direk satardım heralde
teşekkürler
hayret bısey tavanı bıle cızmısler durmus ozaman 1 kısı o kadar cızemez e noldu sımdı kaskodanmı boyandı araba
çok saol koray abi, bide motorsportlarımı takıp foto çekicem:)
insan evladı olmadığı kesin şerefsizin
teşekkür ederim oğuzcum, motorsportları takıcam haftaya
vallaha değil
orj bozulmasın istedim, lacivertte seviyorum üstelik
sanayiden dönerken market için durduk orda çekmiştim:)
amin, herkesin aracını
Allah korusun, bi dahasını düşünmek bile istemiyorum
teşekkürler
saol ömer. o kdr çok şaşmaza geldim ki bi ara yanına uğrayacaktım ama dükkanın adresini bilmiyordum:)
amin herkesi, yapanda Allah'ından bulsun
teşekkürler
inş kalmaz ama bi haber çıkmadı polisten
inş, çok teşekkürler
saolun teşekkürler
bizimde ilk defa geliyor umarım son olur
boyanacak araba nedir söyleyin gittiğimde sorayım irfan amcaya. kime boyatırsanız boyatın biraz fazla olsun iyi boyacı olsun derim.
konu yanlış yerdeyse taşınabilir
teşekkürler. baya sorunlu psikopatca hakkaten. ben bu yapan kısmını kafaya takmamaya başlamıştım ama yine kinlendim şerefsize
teşekkür ederim
daha iyi olduğu kesin, inş satarkende komple boyalı diye sinir etmezler
saolun. poliste ifade alırken sormuş ama kimseyle düşmanığımız yok en azından bizim yok
amin. çok saolun
Bu kadar olur, sanki birisi özellikle kaskodan araç komple boyansın die arabayı çizip ön camı kırmış... Tavanda sunruf kapağı falan işi iyice garantiye almış herif... İnanmasam dicem sahibi yapmıştır özellikle.
BU arabaya bu zararı verenin allah iki yakasını bir araya getirmesin, bin türlü belasını versin bu mübarek Pazar gününde inşallah.
bu işi bursada çöpçüler yapıyor.çöp konteynerlarının önüne araba filan çekince..benimde ön kaput ve sağ tarafı komple çizmişlerdi.15-20 gün balkonda makinayla bekledim ama bir daha denk gelmediler :)
şerefsiz herifler naasıl bir çizmektir o yav alah bir daha göstermesin boyandıktan sonra çok güzel durmuş araç
O Yapan o.ç. nabmış öyle yaa utanmasa adını kazıcak :S
kendini picasso sanıp snr gerçeği anlamış galiba nasıl bir ruh hali nasıl bir mantık yapar bunu geçmiş olsun ama aracın çok diri olmuş bu haliyle bundan snr zevkle ve kazasız belasız binersin inş
Nasıl insan ya bunlar ! kahpeliğe bak.
geçmiş olsun,toparlandıktan sonrada canavar olmuş araç maaşallah.
Aynısnı benim araca da yaptılar hala boyacı arıorum :D:D:D
gülüp geçicen yoksa sinir hastası olursun
geçmiş olsun.maşallah araba çok güzel olmuş.inş bidaha böle bi olayla karşılaşmassın