çok geçmiş olsun yaa benim arabanın başına gelse bende kafayı yerdim :( zaten kapıda yattıgı için çoluk çocuk rahat bırakmıyo içimdeki çocuk sevgisi iyce azaldı :)
Printable View
çok geçmiş olsun yaa benim arabanın başına gelse bende kafayı yerdim :( zaten kapıda yattıgı için çoluk çocuk rahat bırakmıyo içimdeki çocuk sevgisi iyce azaldı :)
çok geçmiş olsun araban harikaymış bu arada maşallah :)
Millet iyiece sapitti ne yapacagini sasirdi...
Gecmis olsun...Boyandiktan sonra piril, piril olmus masallah..
o degil de arabanin ic gorunumune hasta oldum, resmen 0 gibi, masallah :)
boyle bi cizigi kim neden yapar onu merak ettim ben dusman olsa ancak bukadar yapar yani.yada cocuklar yapmistir .gecmis olsun arabada gercekten guzelmis.
saol gökhan. ayarlada bi ara görüşelim
kaskomuz var Allah'tan. parmak izi alınmıştı ama haber yok
birkaç parçası boyalı olan aracımı komple boyatmak zorunda kaldım, orjinalliği bozulduğu için satarken edeceğim zarar ve toplanırken harcadığım para. böyle bişey yapmam için psikopat fln olmam lazım.
Allah bin belasını versin kim yaptıysa
bende gece kalkıp çok baktım, çok sorup soruşturduk ama hiç bişey çıkmadı
saolun teşekkürler
bi yerinden çıkar inş
inş, teşekkürler
saolun güzel sözleriniz için
kafaya takılmıycak gibi değilki. Allah razı olsun ailem canını sıkma en iyi şekilde yaptırırız diye moral verdiler ama yinede üzülüyor insan.
boyacı olarakta gittiğim yeri tavsiye ederim
inş, saolun
çocuk işi değil bu, ama bende garajda top oynayanları pek sevmiyorum:)
teşekkürler
çok saolun
çok teşekkürler:)
Allah'a havale ettim artık. teşekkürler bu arada
motorsport jantlar ve eksoz uçları ile
http://img155.imageshack.us/img155/4222/img5406v.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/9960/img5408l.jpg
bu arada bagaj kapağını çizmişler yine, inş pasta ile geçer. yapanı da bi yakalarsam ...
Yanındaki arabalarıda çiziyor mu o şerefsz sadece seninkini mi?
Çok güzel olmuş :)
bi bela var başında
allah kolaylık versin
bu arada mükemmel olmuş , boyanın renk derinliği birkaç fotoğrafta belli ediyor gibi kendini ama prof. foto şart :)
bu arada iç mekan harika görünüyor
kazasız belasız maaşallah :)
Ah bu işleri yapanları bir yakalasam ahh ahhh.... Forumun genel ahlakı için susuyorum... :P
geçmiş olsun mehmet üzücü bi durum ama sıkma canını
kanı bozuk şerefsiz ibnetorlar geçmiş olsun kardeş..
bozma moralini çiçek gibi olmuş araban,güzel güzel binersin.tabi satarken bi zarar olacak ama yapacak bir şey yok.şöyle çizerlerken falan bi denk gelsem ya birine,güzel allah'ım denk getirmiyor ki işte
alla alla, abi senin arabayı bilen bir yapıyor başka yere koy biraz arabayı...
Abi birisinin sana kastı var. Yoksa kimse gelip tekrar çizmez. Bu arada üzüldüm, ancak sinirim üzüntümün önünde.
bunu bu hale getırıp cızenın a.g ben.kanına sıcmak lazım bu ıbnelerın.ne kadar haın soyuz var bu memlekette yaa. yenı halıde guzel olmuş maşallah
piyasada şerrefsiz kansız cok... ne yazıkkı :S
Bi E36 hastası olarak. söyleyebilirimki.
aracın dısını fılan parlatırsın yıkarsın o kolay. içine hakkaten hasta kaldım arkadasım masallah allah kazalardan belalardan korusun cok temiz cok nefis olmus. direksiyon elfreni ve vites fevkaladenin fevkinde :D
gercekten nefis.
renk olarakta degistirmeyerek bence cok dogru bi karar vermişsin.
E36 ya giden en guzel renk oldugu dusuncesindeyim..
Lacivert, metalik lacivert, metalik mor.... hastasıyım.
tekrar kazasız belasız. masallah diyelim
bu arada o cizen serefsizinde elleri kırılsın insallah.