o.ç teki bnm de siyah aracımı sağ tarafını çizip sprey boya ile turuncuya boyamıştı araç çizenlere ozamandan beri pis gıcık olruum
Printable View
o.ç teki bnm de siyah aracımı sağ tarafını çizip sprey boya ile turuncuya boyamıştı araç çizenlere ozamandan beri pis gıcık olruum
Cok gecmis olsun
Ayni sey benimde basima geldi gecen hafta
Ne diyeyim o.c cok etrafta
geçmiş olsun.o.çocukları heryerde malesef:mad:
Cigersiz kalitesiz insan kiligimdaki mahlukatlarin isi bu
Ayni aciyi eski aracimda bende yasadim
Yeni hali masallah gicir olmus gule gule kullan
sen arabana özenle bak, o.ç. teki gelip çizsin!!!
sitenin otoparkı olmasna rağmen çocuklar top atıyo bisikletle çarpıyo yine çiziliyo ama asıl sıkıntıyı kuşadasına gidince otopark yoktu yola park ediyordum orada anladım her yerde var bu şerefsizlerden ne zevk keyif alıyorlar anlamıyorum
arka camım kirliyken bazen çok güzel resimler çizilmişti birşeyler karalamak istiyorsa illa arka cama parmağıyla yapsın bari :D
Bunu yapanı bulup arabanın arkasına zincirle baglayıp hem drag hem drift yapmak lazım o..ç ları ya gecmiş olsun
iki aracada geçmiş olsun,bugüne kadar hiç basıma gelmemişti sitedeki picler kaputumu cizmiş ilk defa bi kaput olduğu halde kaç gece uyku uyuyamadım şimdi boyandıda bi nebze rahatladım.. Allah göstermesin arkadaşlar..
Çok geçmiş olsun, bu dikmen de var bir onun bunun temas ile bulunmak sureti ile oluşan ç.....u, aşağı yukarı aynı zamanlar da Annemin jeep inide çizmişlerdi sağ arka çamurluk dışı her yeri, pek kullanılmadığı için hala öyle duruyor, bir mahsuru yok ise senden işleri yapan ustaların iletişim bilgilerini ve bir fikir oluşturması açısından maliyeti pm alabilir miyim, gerçekten güzel iş yapmışlar, maşallah.
bırının tavuguna kıs demısın galıba :( bunu yapan aq gumun cocugu bılerek gelmıs ve cızmıs senın arabanı .. yoldan gecerken yapılan bırsey degıl bu :(
picasso gibi çizik atmış dengesizler. arkadaşın arabayı kaskodan boyatmak için de böyle çizmişlerdi hatta şampiyon fb yazmışlardı kaputa :)