|
|
#1 | |||||
![]()
Otomobil: Punto & Auris
|
Şehitlerimiz için tekrardan buluşma zamanıdır arkadaşlar...
Hergün onlarca şehit verdiğimiz şu günlerde tepkimizi verme, şehitlerimizin huzuruna gidip dua etme, huzurlarında saygı durusunda bulunup İstiklal Marşımızı okuma zamanıdır. Yine önceki organizasyon gibi İstanbul turu ile de Türk Gencinin duyarsız olmadıgını gösterme zamanıdır. Zaman olarak önümüzdeki hafta yani 27 Haziran Pazar gibi düsündüm, pazar genelde bircok arkadasa uygun oluyor + fazla zaman gecirmeden tepki vermek lazım... Gecen sefer asker konvoyu vs zannedenler olmustu bizi, bu nedenle bu sefer büyük yazılarla, dev stickerlarla arabalarımızda konvoyumuzun amacını belli etmemiz şart. Bayrak sorunumuz yok ama sticker ve yazılar konusunda yardımcı arkadaslara ihtiyacımız olacak. Yine otomobil forumlarında büyük kitlelere ulasmamız lazım ama bunu yaparken de öyle apacisi, gazcısı falan olmayacak, bu özel günü karalayacak tek bir insan bile olmamalı... Gecen sefer emniyete bilgi vermememize ragmen bilgileri olmustu, hatta sagolsunlar duyarlı amirlerimiz eskort araclar ve sivil memurları bize tahsis etmislerdi. bu sefer bilgi vererek bu isi dogru düzgün yapmak lazım... Gün tarih saat netlesince facebookta da bir etkinlik duyurusu yaparız, bu konuda kararsızım cünkü alakasız insanların gelip konvoyda tehlikeli hareketler vs yapması hicbirimizin hosuna gitmez, neyse bir orta yol buluruz artık. Fikirleri alalım + kısa sürede uygulamaya gecelimki hersey haftasonuna hazır olsun. Önceki organizasyonumuza yetisememis, haberi olmamıs arkadaslar icin linki asagıda; TechTurkey ' den Tek TURKIYE organizasyonu Mert kardesimizin cektigi video da asagıda ![]() http://www.vimeo.com/7264186 Facebook linkimizi ne kadar kisiye yayabilirsek o kadar cok kitleye, otomobilsevere ulasabiliriz. http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...26324080736820 Etkinlik Linkimiz; http://www.facebook.com/event.php?ei...0472351&ref=mf TARİH : 27 HAZİRAN PAZAR SAAT : 14:00 BULUŞMA NOKTALARI : ANADOLU YAKASI : KOZYATAĞI CARREFOUR 12:30 AVRUPA YAKASI : HONDA CEM 12:30 ANADOLU YAKASININ HONDA CEME GELMESI ITIBARIYLE ŞEHİTLİĞE DOĞRU CIKIS 13:30 TÜRK BAYRAĞI DIŞINDA LÜTFEN HERHANGİ BİR SİYASİ İÇERİĞİ OLAN BAYRAK GETİRMEYİN. BU KONU HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. ![]()
Son Düzenleyen DRaGGeR; 21-06-2010 19:38. |
|||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
geçen seferkinde askerdeydim bu sefer ucunda ölüm olsa ordayım
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende İzmir'den geleceğim. Şehitlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız!
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
Photoday yapılan alanda toplanılsın oradan şehitliğe kadar gidilsin e-5 daha fazla kalmış oluruz daha etkili olur honda cem geçen sene sıkıntılı olmuş araç sayısından ötürü...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yavuz abim ben o tarihte burda olamayacağım
+ kendi forum siteminde organizasyonu var eğer sonraki hafta pazar gününe ertelenirse seve seve gelirim yardımcı da olurum bizde gerçekten ailecek çok üzülüyoruz bu duruma ve bişey yapmanın vakti geldi artık diye düşünüp hareket ettiğin için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Tabii ki oradayız!.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
konu sabitlenirse moderatör arkadaşlar yapar sanırım...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Forumdaki stikirci arkadaslarimiz ne kadar buyukluklere kadar basabiliyorlar bilmiyorum ama en uygun maliyetle yardimci olabileceklerini umuyorum.
Pazar gunu sabahtan bir yerde zorunlu kalma ihtimalim var ama en kotu ihtimalle gecen seferki gibi gec de olsa katilacagim.. |
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Bu konuda bi konusalım, bulusma noktalarını da ortaklasa karar veririz.
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK
|
Sizi Tebrik Ediyorum.
Böyle Arkadaşları Görmek Beni Mutlu Ediyor. Ta İzmir'den Kalkıp Organizasyona Katılmak ve En Önemlisi Böyle Bir Amaç İçin Katılmak Mutluluk Verici. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing |
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Böyle bir konuda ne tür kaç adet sticker istenirse ben seve seve karşılarım.
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
ailecek ankaraya gitme durumumuz var cuma günü.Onu pazartesine atabilirsem , ki okulda proje teslimi var bahanesiyle halledicem inşallah; ordayım.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Yavuz Abi Benim Haftalık İznim C.tesi.
Pazar Çalışıyorum, Fabrikadan İzin alabilirsem veya Vardiyamı Ayarlatabilirsem Kesinlikle Katılmak İstiyorum. Bakalım Kısmet.. İzmit'ten Birkaç Araba Gelebiliriz Ayarlarsam Kendimi. Bilgin Olsun. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing |
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Kaya, Düşünmen Bile İnsanı Mutlu Ediyor. Bravo.. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Biz 2 araba varız
yalnız bu sefer daha kalabalık olcak gibi .. planın daha iyi yapılması lazım yoksa yine bütün istanbul kilit olcak..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ben hala köprüyü kapatalım diyorum
__________________________________ e21 3.25 Turbo M20B25 400+ e30 3.25 N/A M50 Swap Drift Spec e30 Coupe Swap S50B32 321+ |
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Gecen seferki gibi anket yapıp cumartesi pazar diye secenek de sunabiliriz ama muhtemelen pazar uygun olur herkese.
Ben o acıdan pazar dedim, söyledigim gibi zaten bu konu fikirlerinizi almak icin... |
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:39 ::::

+ kendi forum siteminde organizasyonu var eğer sonraki hafta pazar gününe ertelenirse seve seve gelirim yardımcı da olurum 

yalnız bu sefer daha kalabalık olcak gibi .. planın daha iyi yapılması lazım yoksa yine bütün istanbul kilit olcak..